NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

O minoră de 12 ani a fost lovită de un tir pe raza localității Ciohorăni

Accidentele de circulație continua sa faca victime pe drumurile din județ. Astăzi, în jurul orei 9.15 a avut loc un nou eveniment rutier.  O minoră în vârstă de 12 ani nu s-a asigurat când a vrut să traverseze strada și a fost izbită de un tir. Accidentul a avut loc pe DE 85, pe raza localității Ciohorăni.

Mirabela Bălan a vrut să treacă strada prin spatele unui utilaj agricol. Fata se mai afla împreună cu o verișoară. Aceasta a rămas pe loc, însă victima a ieșit în fața tirului. Șoferul a frânat cât a putut și a tras dreapta, fiind pericol și de explozie pentru că mașina era încărcată cu motorină. Mirabela Bălan a primit îngrijiri medicale, și a fost transportată la Spitalul Municipal Pașcani unde medicii i-au pus diagnosticul de traumatism cranio cerebral, traumatism cranio facial, fractură de mandibulă și multiple excoriații. Fata a fost transferată la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iași pentru investigații amănunțite.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Poliția ieșeană face recomandări pentru prevenirea furturilor din locuințe

Redacția

Femeia dispărută din Heci, găsită în fântâna din faţa porţii sale! Oamenii sunt uluiţi! Au luat apă fără să ştie că în fântână zace vecina lor (FOTO)

Ema Roman

Accident mortal la Ruginoasa! O femeie a fost călcată de tren (VIDEO)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site