NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers

O fostă prezentatoare tv cooptată în echipa de consilieri ai primarului Pantazi

Primarul municipiului Pașcani mai are încă un consilier personal. Este vorba despre o fostă prezentatoare tv, care este și angajată a cabinetului parlamentar a deputatului Vasile Axinte.

  Dana Lazăr (fostă Ursuleasa) a părăsit pupitrul știrilor Tv BIT în urmă cu aproximativ două luni. De mai bine de o lună și ceva este oficial angajată a cabinetului parlamentar al deputatului Vasile Axinte.

 Vineri, 4 mai, primarul a purtat discuții cu noul consilier, care de la începutul acestei săptămâni, se pare, și-a început activitatea la Primăria Pașcani. Ea a fost angajată pe postul de consilier al primarului Dumitru Pantazi. Nu am reușit să obținem un punct de vedere oficial pe marginea acestei numiri. Primarul nu a putut fi contactat, purtătorul de cuvânt nu a dorit să comenteze subiectul, în timp ce Dana Lazăr nu a răspuns apelurilor telefonice.

 Conform unor informații din cadrul Primăriei, noua consilieră va fi și purtătorul de cuvânt al instituției.      

sursa foto youtube/Jos palaria

loading...
Advertisements

Related posts

Pudra decolorantă – cel mai ideal produs cosmetic pentru decolorarea părului

Redacția

Povestea „Orfanilor de pe Titanic”, scăpați din ghearele morții, în ultima barcă de salvare. Mesajul unui tată care a murit fericit: „Să îi spui mamei că încă o iubesc și că am crezut că vom putea trăi fericiţi, în Noua Lume”

Redacția

Cum să combatem plictiseala în timpul pandemiei: Activităţi distractive

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site