RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt diversNațional

6 lucruri pe care trebuie să le știți despre cumpărarea unui nou cuptor cu microunde

Dacă cuptorul dvs. cu microunde începe să se strice (sau nu ați avut unul până acum), s-ar putea să nu știți sigur de unde să începeți să căutați unul. Cumpărarea unui cuptor cu microunde poate fi la fel de complicată ca și cumpărarea unui cuptor propriu-zis. Studiați aceste sfaturi, ca să vă asigurați că nu vă explodează capul atunci când începeți căutările.

1. Există câteva tipuri de cuptor cu microunde din care puteți alege.

Microundele de blat sunt cele care se găsesc în mod obișnuit, ei bine, pe blaturi. Acestea se conectează la una dintre prizele prețioase de-a lungul backsplash-ului dvs. și pot fi poziționate oriunde au cel mai mult sens. Apoi, există cuptoare cu microunde deasupra aragazului, care plutesc deasupra aragazului, maximizând spațiul din bucătărie, dar adesea nu ventilează la fel de bine ca o hotă adevărată, așa că, dacă sunteți un bucătar care își face cea mai mare parte a muncii pe aragaz, aceasta ar putea să nu fie cea mai bună opțiune. Există, de asemenea, cuptoare cu microunde de perete și sertare cu microunde, care pot ajuta la eliberarea spațiului de pe tejghea.

Microundele de blat sunt cele mai accesibile și au un preț rezonabil, începând de la aproape 100 de lei și ajungând la câteva mii de lei. Celelalte devin mai scumpe și, în funcție de îndemânarea dumneavoastră, necesită de obicei o instalare profesională.

2. Nu există o mărime unică, care se potrivește tuturor.

Aparatul la îndemână este disponibil în modele de la 10 la 50 de litri. Trebuie să luați în considerare cât spațiu aveți la dispoziție, precum și ce veți pune înăuntru. Măsurați-vă farfuriile pe care le folosiți la cină înainte de a merge la cumpărături – sau, mai bine, aduceți una cu dvs. pentru a vă asigura că va încăpea înăuntru.

  

3. Unele touchpad-uri sunt mai ușor de folosit decât altele.

Butoanele mai mari ar putea fi mai ușor de citit pentru ochii obosiți. Dincolo de asta, unele cuptoare cu microunde au butoane speciale pentru lucruri precum popcorn, pizza congelată sau doar pentru a adăuga 30 de secunde la timpul de gătire. Dacă există anumite butoane pe care le folosiți tot timpul pe aparatul dvs. actual, asigurați-vă că ele există și pe cel nou la care vă uitați (altfel vă vor lipsi cu desăvârșire).

4. Puterea contează.

Cu cât este mai mare puterea, cu atât va funcționa mai bine cuptorul cu microunde. Ar trebui să alegeți un cuptor cu microunde în intervalul 900 – 1000 de wați, pentru a vă asigura că aveți suficientă putere pentru a încălzi și dezgheța eficient și temeinic tot ce se află în congelator. Versiunile mai ieftine care au 700 sau mai puțini wați vor dura mult mai mult și vor avea dificultăți în a încălzi lucrurile în mod uniform.

5. Un cuptor cu microunde cu convecție poate fi mai bun.

Microundele cu convecție sunt o chestie nouă și sunt în totalitate doar versiuni mai mici ale cuptoarelor cu nume asemănător, având în același timp și putere de dezghețare. Aceste cuptoare cu microunde pot găti un pui, coace o prăjitură, prăji legume și încălzi supa congelată. Dacă gătiți mult sau aveți musafiri des, s-ar putea să vă doriți opțiunea de a putea folosi cuptorul cu microunde ca cuptor pentru lucruri mai mici, în timp ce cuptorul dvs. principal face treburile mai mari.

6. Senzorii pot economisi timp și energie.

Să vă răsfățați cu un cuptor cu microunde mai sofisticat, care are senzori, este, de fapt, o modalitate inteligentă de a ține la distanță consumul de energie. Aparatul gătește doar atât timp cât este necesar, așa că nu trebuie să îl faceți să funcționeze timp de patru minute dacă treaba a fost făcută în două, sau să vă ridicați să îl verificați la fiecare 30 de secunde. Acest lucru poate împiedica, de asemenea, ca preparatele să explodeze în cuptorul cu microunde, ceea ce va face ca curățarea acestuia să fie mult mai ușoară.

Related posts

LIVE Război în Ucraina, ziua 142: Cel puțin 23 de morți după atacul rusesc cu rachete în Vinița / Ucraina lovește cu obuze „inteligente” depozitele de muniție și punctele de aprovizionare ale inamicului

Redacția

MAE le recomandă insistent cetățenilor români să evite călătoriile neesențiale în Federația Rusă, iar celor care se află acolo să revină cât mai curând în țară

Redacția

De ce negarea Holocaustului și apologia lui Ion Antonescu nu țin de libera exprimare, ci reprezintă incitare la ură, mai precis antisemitism și rasism și de aceea nu pot fi tolerate

Redacția
Încarcă...