RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

O femeie a reclamat că a fost violată. Unul dintre autori ar fi fiul concubinului victimei!

Polițiștii Secției 6 Rurală Pașcani anchetează în aceste zile un posibil caz de viol. Fapta s-ar fi petrecut în după amiaza zilei de 23 aprilie.Persoana care a reclamat această infracțiune este o femeie de 40 de ani, din localitatea Mogoșești-Siret.

Ea a declarat polițiștilor că în ziua respectivă a fost dusă pe un câmp de numiții Vasile Pânzaru și Iulian Cadar, iar acolo a fost supusă unor perversiuni sexuale, împotriva voinței sale. Femeia spune că a accepat să meargă cu ei să vadă un cîmp cu grâu. Nu i-ar fi fost frică pentru că unul dintre bărbați, Vasile Pânzaru, este fiul lui Iulian Pânzaru, concubinul acesteia.

  

Cazul a fost reclamat la Poliției ieri după amiază. Suspecții au fost audiați de polițiști, dar nu recunosc fapta.”Femeia a fost condusă astăzi la Institutul de Medicină Legală din Iași. Ancheta este încă în desfășurare”, ne-a declarat comisarul șef Mihai Năcuță, comandantul Poliției Pașcani.    

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Un copil era cât pe ce să se spânzure cu funia de la leagăn

Alexandra Enea

Dosar penal pentru un șofer depistat băut în trafic

Redacția

IPJ: Atenţie bătrâni, chilipirurile pot ascunde pretexte infractoare! Trei tineri au furat 4.100 lei de la o femeie de 83 de ani

Redacția
Încarcă...