RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Scandal, ieri noaptea, în cartierul Bastilia: Patru tineri beți s-au bătut, iar doi au ajuns la spital!

Cartierul Bastilia a fost ieri noaptea locul unde patru tineri din municipiul Pașcani au provocat un scandal monstru. Amețiți bine de băutură aceștia au început să urle și să se înjure ca la ușa cortului. Totul a culminat cu o bătaie, în urma căreia doi dintre ei au ajuns cu ambulanța la Spitalul Municipal de Urgență.

Cei patru sunt Andrei Tabarcea (20 de ani), Alex Stoica (18 ani), Iulian Munteanu (25 de ani) și Ionuț Văscăneanu (24 de ani). În jurul orelor 3.00 ale dimineții aceștia au dat ochi cu polițiștii. Unii locuitori din zonă, sătui de zgomote, au cerut prin apelul 112 sprijinul acestora.

”Atunci când polițiștii au ajuns la fața locului tinerii au refuzat să se legitimeze. Ei consumau alcool și se loveau reciproc. Mai mult au aruncat pe geamurile agenției loto cu băuturile ce le aveau în sticlele de plastic. Patrula i-a condus la sediul Poliției, acolo unde au fost sancționați cu câte 500 de lei amendă, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice”, ne-a declarat comisarul șef Mihai Năcuță, comandantul Poliței Pașcani.

  

Din sediul Poliției cei patru ar fi ajuns iar în cartierul Bastilia. În jurul orelor 4.00 Serviciul de Ambulață Pașcani a fost solicitat în zona BCR pentru a prelua un pacient cu dureri în zona toracică. Este vorba de Iulian Munteanu. Ulterior a solicitat ajutorul medicilor și Ionuț Văscăneanu. Ambii au ajuns la Spitalul Municipal de Urgență unde au primit îngrijiri medicale.

Comandantul Poliției crede că între cei patru a avut loc un conflict după ce au părăsit sediul Poliției.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Adolescenta reținută în Târgu Jiu, după ce a bătut o altă fată, lăsată în libertate

Redacția

Percheziţii la locuinţele romilor din Podu Iloaiei și Târgu Frumos

Redacția

Primarul Dumitru Pantazi a fost trimis în judecată de procurorii DNA în dosarul „Perla Neagră”

Răzvan Grecu
Încarcă...