NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbatul prădat de 4.800 de euro în tren, prins în Pașcani la volanul unei mașini furate, după ce a alimentat în stația Lukoil și a plecat fără a plăti

Răsturnare de situație în cazul bărbatului care ar fi fost prădat de 4.800 euro, bani cu care a vrut să-și cumpere o mașină. Individul a spus atunci polițiștilor că a adormit în tren între localitățile Adjud și Bacău, iar când a coborât în Gara Pașcani a constatat că a rămas fără portofel.

Cazul a fost preluat de Poliția TF Bacău, însă se pare că totul este o minciună pusă la cale de reclamant. Păgubitul este un individ specializat în furturi, după activitatea infracțională desfășurată în această perioadă. Valerian Munteanu a fost depistat ieri la volanul unui autoturism VW cu numere de Brașov, pe strada Grădiniței din Pașcani.

„Ieri după amiază în jurul orelor 16.30, o patrulă a Biroului Rutier a oprit în trafic un autoturism cu număr de Brașov, la volanul căruia se afla M. Valerian, în vârstă de 60 de ani, din Iași. Acesta nu a prezentat actele autoturismului. S-a procedat la verificarea mașinii în baza de date , unde figura ca furată la începutului lunii februarie. A fost dus la sediul Poliției Pașcani pentru cercetări„, ne-a declarat Mădălin Țăranu, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.   

  

 În decursul nopții bărbatul a fost preluat de către un echipaj de la IPJ Brașov și introdus în arest. Cel în cauză este cercetat pentru două furturi. Pe data de 19 ianuarie 2015 a furat în Brașov o mașină. A fost reținut atunci pentru 24 de ore, dar instanța a dispus cercetarea sa în stare de libertate.

Pe data de 28 ianuarie a reclamat furtul celor 4800 de euro la Pașcani, după care s-ar fi întors în Brașov. Aici în 5 februarie a oprit în trafic o femeie, pe care a lovit-o. Șoferița se afla la volanul mașinii VW , apoi Valerian Munteanu a plecat cu autoturismul. Se pare că acesta ar fi venit în suburbia Gâștești, acolo unde are niște rude.    

 Duminică, 15 februarie, s-a dus cu mașina furată în stația Lukoil din Pașcani. Aici a alimentat după care a a fugit, fără să achite. Angajații au anunțat Poliția, iar pe baza filmării de pe camerele de supraveghere, a fost luat numărul mașinii și dată în urmărire. Bărbatul a fost predat autorităților din Brașov, iar în cursul zilei de ieri pe numele său a fost emis de Judecătoria Brașov mandat de arestare preventivă, în lipsă.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Un pășcănean a rămas fără 800 de lei, după ce a cumpărat un ghiul

Oana Cordoneanu

Doi ani după gratii pentru că a vândut mașina prietenului

Alexandra Enea

Femeie amendată din cauză că nu purta mască de protecție într-o piață din Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site