NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbatul prădat de 4.800 de euro în tren, prins în Pașcani la volanul unei mașini furate, după ce a alimentat în stația Lukoil și a plecat fără a plăti

Răsturnare de situație în cazul bărbatului care ar fi fost prădat de 4.800 euro, bani cu care a vrut să-și cumpere o mașină. Individul a spus atunci polițiștilor că a adormit în tren între localitățile Adjud și Bacău, iar când a coborât în Gara Pașcani a constatat că a rămas fără portofel.

Cazul a fost preluat de Poliția TF Bacău, însă se pare că totul este o minciună pusă la cale de reclamant. Păgubitul este un individ specializat în furturi, după activitatea infracțională desfășurată în această perioadă. Valerian Munteanu a fost depistat ieri la volanul unui autoturism VW cu numere de Brașov, pe strada Grădiniței din Pașcani.

“Ieri după amiază în jurul orelor 16.30, o patrulă a Biroului Rutier a oprit în trafic un autoturism cu număr de Brașov, la volanul căruia se afla M. Valerian, în vârstă de 60 de ani, din Iași. Acesta nu a prezentat actele autoturismului. S-a procedat la verificarea mașinii în baza de date , unde figura ca furată la începutului lunii februarie. A fost dus la sediul Poliției Pașcani pentru cercetări“, ne-a declarat Mădălin Țăranu, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.   

  

 În decursul nopții bărbatul a fost preluat de către un echipaj de la IPJ Brașov și introdus în arest. Cel în cauză este cercetat pentru două furturi. Pe data de 19 ianuarie 2015 a furat în Brașov o mașină. A fost reținut atunci pentru 24 de ore, dar instanța a dispus cercetarea sa în stare de libertate.

Advertisements

Pe data de 28 ianuarie a reclamat furtul celor 4800 de euro la Pașcani, după care s-ar fi întors în Brașov. Aici în 5 februarie a oprit în trafic o femeie, pe care a lovit-o. Șoferița se afla la volanul mașinii VW , apoi Valerian Munteanu a plecat cu autoturismul. Se pare că acesta ar fi venit în suburbia Gâștești, acolo unde are niște rude.    

Advertisements

 Duminică, 15 februarie, s-a dus cu mașina furată în stația Lukoil din Pașcani. Aici a alimentat după care a a fugit, fără să achite. Angajații au anunțat Poliția, iar pe baza filmării de pe camerele de supraveghere, a fost luat numărul mașinii și dată în urmărire. Bărbatul a fost predat autorităților din Brașov, iar în cursul zilei de ieri pe numele său a fost emis de Judecătoria Brașov mandat de arestare preventivă, în lipsă.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Minor dintr-un centru social din Tg. Frumos căutat de Poliție

Marius Parteni

Arest preventiv pentru cei doi pășcăneni acuzați că au incendiat ușa unui apartament din Iași (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Speţă rarisimă în justiţie: Piuliţele de la un TIR au ucis un şofer. Cine e vinovat?

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site