RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

O cerșetoare a câștigat 1,2 milioane euro la Loto. Primul lucru pe care și l-a cumpărat

O cerșetoare din Spania a câștigat un premiu uriaș la loterie, care a scos-o definitiv din sărăcie. Femeia s-a trezit, peste noapte, cu 1,2 milioane euro în cont!

O cerșetoare din Alicante, Spania a câștigat un premiu uriaș la loterie. Femeia a prins jackpot-ul de 1,27 de milioane de euro.

Aceasta cumpăra bilete la loterie în fiecare zi, din banii strânși de la trecători. Norocoasa câștigătoare și-a cumpărat o pereche de pantofi ieftini, din premiul uriaș.

Kosovo: Premierul Albin Kurti avertizează că un nou conflict ar putea izbucni în nordul regiunii

  

11 Aug, 12:24 | Știri externe

„Mi s-a spus că bebelușul meu e mort, apoi că trăiește, ca să aflu ulterior că nu mai e în viață”. Drama unei mame care și-a plâns de două ori fiica

11 Aug, 10:38 | Știri externe

Ea este cea mai tânără bunică din Marea Britanie: „Toată lumea mă întreabă unde mi-am făcut injecțiile cu botox”

11 Aug, 10:12 | Știri externe

Potrivit proprietarei agenției Loto, Marie-Angeles Torregros, când a aflat că a câștigat, femeia i-a spus pur și simplu: „Mi-ați făcut viața mult mai ușoară!”

Marie-Angeles Torregrosa povestește că toți angajații erau bucuroși că un client de al lor a câștigat marele premiu, dar nu știau exact despre cine este vorba.

După ce a câștigat premiul generos, femeia i-a răsplătit pe cei care au ajutat-o de-a lungul timpului, scrie antena3.ro.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

WSJ: Autoritățile americane vor să trimită INSPECTORI în Ucraina pentru a urmări cum sunt folosiți banii și armele trimise de SUA în zona de război

Redacția

Portalul de investigații jurnalistice Bellingcat, declarat ”indezirabil” în Rusia: ”O ameninţare pentru ordinea constituţională şi securitatea ţării”

Redacția

În grija cui rămân cei doi câini corgi ai reginei Elisabeta a II-a

Redacția
Încarcă...