NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie

O bunică în vârstă de 84 de ani a câștigat la Loto 6 din 49: „Am stat toată iarna în frig pentru a face economie”

Castigatoarea marelui premiu la tragerea Loto 6/49 de duminica, in valoare de 1,375 milioane lei, adica peste 295.000 de euro, s-a prezentat luni la agentia din Targu-Jiu, pentru a afla ce trebuie sa faca pentru ridicarea premiului. Pensionara are 84 de ani si o pensie de 900 de lei.

Biletul norocos a fost jucat la agentia 18-10 din Targu-Jiu, de Liliana, o pensionara in varsta de 84 de ani, care locuieste singura intr-un apartament din oras. Cu ajutorul casierei, aceasta a completat biletul cu o varianta simpla la Loto 6/49, pretul acestuia fiind de 4,90 lei.

Duminica a mers la agentie in speranta ca va castiga cateva sute de lei pentru a-si ajuta stranepoata plecata la munca in Anglia, care lucreaza ca asistent medical. Batrana a lucrat 30 de ani ca muncitor la Uzina Electroputere Craiova si primeste o pensie de 900 de lei.

„Am mai castigat anul trecut cate 30 de lei si m-am gandit ca poate ma urmareste norocul. Am mers la agentie, am ales niste numere intamplator si am pus o varianta simpla. Speram sa castig patru numere, nu mai mult, ca sa acopar cheltuielile facute de stranepoata mea pentru renovarea apartamentului, sa acopar cheltuielile si sa o aduc in tara sa aiba grija de mine. Am stat toata iarna in frig, pentru a face economie la gaze. In prima luna am primit factura de 260 de lei, m-am speriat, nu imi permiteam dintr-o pensie de 900 de lei, asa ca am decis sa ma imbrac mai gros”, a declarat pensionara pentru Mediafax.

Femeia a plans de bucurie atunci cand a mers cu biletul la agentie.

”Am jucat si de Paste la Loto, am sperat ca o sa castig ca sa imi aduc stranepoata acasa. Sa ma respecte si sa stea cu mine, sa ma ingrijeasca. Nu stiu cum o sa ajung la Bucuresti sa ridic premiul, trebuie sa ma gandesc cum voi face. Inca nu am anuntat stranepoata, pentru ca duminica nu am stiut cat am castigat, nici acum nu stiu exact cat inseamna. Eu copii nu am avut, iar stranepoata mi-a renovat apartamentul. De aceea faceam economii. Urmaresc si in piata, sa cumpar tot ce este mai ieftin, ca sa imi ajunga banii. Am intrat razand in agentie, apoi am plans, au fost lacrimi de bucurie”, a mai spus Liliana.

sursa mediafax.ro

 

loading...
Advertisements

Related posts

Medicamentele ieftine dispar din farmacii

Oana Cordoneanu

Carburanţii s-au SCUMPIT din nou: motorina şi benzina au ajuns la 5,2 lei/litru, GPL-ul la 2,4 lei

Redacția

ATENTIE: Până pe 16 octombrie, APIA face plăţi de 8 milioane de lei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site