NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Noul stadion Giulești, care trebuia să fie gata pentru Euro 2020, a fost finalizat și predat CS Rapid. Cum arată arena

Vicepremierul şi ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, au anunţat, marţi, că lucrările de construcţie ale Stadionului Giuleşti au fost încheiate şi că arena a fost preluată oficial în administrare de Clubul Sportiv Rapid.

Aceasta este a treia arenă finalizată dintre cele patru pe care statul român şi-a asumat să le modernizeze cu ocazia EURO 2020, după Arcul de Triumf şi Steaua. Lucrările la cel de-al patrulea stadion, Dinamo, nu au început încă din cauza unor probleme juridice.

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a menţionat că începând de marţi toate deciziile privind noua arenă aparţin Clubului Sportiv Rapid.

„Acesta este protocolul de predare-primire din partea dezvoltatorului, mai exact Ministerul Dezvoltării, către Ministerul Transportului şi Clubul Sportiv Rapid.

  

Suntem într-un moment important pentru suporterii rapidişti şi pentru toţi cei care iubesc fotbalul, dar şi celelalte sporturi, pentru că aici se vor pregăti şi sportivi de la alte discipline sportive.

După doi ani şi două luni de lucrări suntem astăzi în măsură să predăm această investiţie importantă. Este o investiţie a statului român în valoare de 185 de milioane de lei într-un stadion care avea 14.050 de locuri disponibile.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Atleţii de la CSM s-au întrecut pe ei! 10 medalii de aur, 7 de argint şi 4 de bronz la competiţii de la Oneşti şi Iaşi

Redacția

Au început înscrierile pentru Cupa Municipiului Pașcani la Tenis de Câmp

Răzvan Grecu

Egal care nu ajută pe nimeni. CSM Kosarom – FCM Dorohoi 0-0

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site