NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Noul program „Rabla”

Oficialul a menţionat că, în prezent, se discută ca tichetul valoric să ajungă direct la cetăţean fără a mai fi nevoie de intermediari. În plus, se are în vedere renunţarea la ideea cu trei vouchere, iar o nouă etapă a programului Rabla ar putea demara în luna martie.AFM a alocat anul trecut, pentru Programul Rabla 2012, în două etape, 171 de milioane de lei, sumă care permite scoaterea din uz a 45.000 de autovehicule mai vechi de 10 ani.

În prima etapă a programului, care a început în data de 3 aprilie 2012, au fost alocate 114 milioane de lei pentru casarea a 30.000 de autovehicule, iar în etapa a II-a, demarată pe 8 august 2012, au fost alocate alte 57 milioane de lei pentru casarea a încă 15.000 de maşini.

Din cele 45.000 de tichete aferente acestui program tipărite de AFM şi repartizate colectorilor /REMAT-uri/, 43.350 au fost alocate persoanelor fizice, iar 1.650 persoanelor juridice.

SURSA: Agerpres

Advertisements
Loading...

Related posts

Risc major de boli psihice la copiii stresaţi de părinţi să înveţe

Redacția

Atentie, soferi! Din aceasta saptamana se schimba Codul Rutier

Redacția

FOTO Viorica Dăncilă s-a semnat ”bucătăreasa social-democraților” în scrisoarea prin care susținea OUG 13 și pe care a trimis-o colegilor europarlamentari

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site