RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Noi REZULTATE ale candidatilor la concursul pentru postul de director in scolile iesene

Inclusiv vineri, 21 octombrie 2016, candidatii pentru a ocupa pozitiile de director sau de director adjunct in unitatile de invatamant preuniversitar iesean au trecut prin proba interviului si a evaluarii CV-ului. 

Pe de alta parte, Inspectoratul Scolar Judetean a anuntat modificari in programul de evaluare a celor 40 de profesori care au mai ramas de evaluat. Procesul se va incheia vineri, 4 noiembrie, cu analiza celor care-si doresc sa conduca unitati precum: colegiile nationale Emil Racovita, Mihai Eminescu, National sau Gheorghe Asachi.
Zeci de candidati pentru a ocupa pozitiile de director sau de director adjunct in unitatile de invatamant preuniversitar iesean au fost evaluati, saptamana trecuta, la proba interviului si a evaluarii CV-ului. Majoritatea dintre acestia au promovat si aceasta etapa a evaluarii. Testarea ccontinua pana pe 4 noiembrie 2016. Pe de alta parte, Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) a anuntat modificari in programul de evaluare a celor 40 de profesori care au mai ramas de evaluat. 

Procesul se va incheia vineri, 4 noiembrie, cu analiza celor care-si doresc sa conduca unitati precum: colegiile nationale Emil Racovita, Mihai Eminescu, National sau Gheorghe Asachi. De reamintit ca, in baza bilantului realizat de Inspetoratul Scolar Judetean (ISJ), pentru cele 229 de posturi vacante aferente functiei de director din unitatile de învatamânt preuniversitar din judet au fost înregistrate 218 dosare pentru participarea la concurs. În 43 de unitati de învatamânt nu s-a înscris niciun candidat pentru posturile existente. În ceea ce priveste functiile vacante de director adjunct, au fost depuse 78 de dosare de înscriere pentru cele 110 posturi vacante, fara nicio înscriere pentru 41 de unitati scolare. 

  

De precizat ca, defalcat, pentru posturile vacante de director, în 12 unitati de învatamânt din mediul urban si în 31 de scoli din mediul rural nu au fost depusedosare de înscriere. In acelasi timp, pentru posturile vacante de director adjunct, nu au fost depuse dosare în 20 de unitati de învatamânt din mediul urban si în 21 din cel  rural. Afisarea rezultatelor concursului este programata în data de 18 noiembrie, fiind urmata de o perioada alocata depunerii contestatiilor: 21-23 noiembrie. Solutionarea contestatiior si afisarea rezultatelor finale sunt prevazute pentru intervalul 24 noiembrie – 9 decembrie 2016. Ultima etapa a concursului – validarea în Consiliul de Administratie (CA) al ISJ a rezultatelor finale si transmiterea acestora la minister – este programata în data de 16 decembrie 2016. 

Sursa: bzi.ro

Related posts

Concurs culinar la Liceul „Mihai Busuioc”. Oaspeți din Turcia au degustat produsele de post

Oana Cordoneanu

Proiectul Impark Zone a câștigat trofeul Galei pentru Dezvoltare Durabilă în Pașcani

Oana Cordoneanu

Un pășcănean eliminat în prima probă a sesiunii din toamnă a Bacalaureatului

Redacția
Încarcă...