RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Noi angajări la Spitalul Municipal Pașcani

Spitalul Municipal de Urgenta Paşcani anunță organizarea unui nou concurs. Pe data de 8 decembrie, va avea loc primul examen.

2 posturi de ingrijitoare – la Ambulatoriul de specialitate

2 posturi de ingrijitoare – la Compartimentul de primire urgente

  

1 post de ingrijitoare – la Sectia de boli infectioase

1 post de ingrijitoare – la Compartiment psihiatrie

1 post de ingrijitoare – la Sectia gastroenterologie

1 post de brancardier  – la Compartiment primire urgente

1 post de brancardier  – la Sectia ATI

1 post de spalatoreasa – la Spalatoria spitalului

 

Concursul consta in următoarele etape succesive: selecţia dosarelor, proba scrisa si un interviu.

 Proba scrisă:  va avea loc in data de 08.12.2014, ora 9,00 la sediul Spitalului Municipal de Urgenta Paşcani, str. Grădiniţei nr. 5.

Interviul  va avea loc in maxim 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Data si ora susţinerii interviului se va afişa odată cu rezultatele la proba scrisa.

 Verificarea identităţii candidaţilor se va face înainte de începerea probei scrise pe baza buletinului/cărţii de identitate.

Intrarea candidaţilor in sala este permisa pana la ora 8,50.

 Dosarele de înscriere la concurs se depun la secretariatul comisiei de concurs (Serv. RUNOS) pana la data de 06.11.2014  inclusiv,  ora 16,00. 

 CONDITII DE PARTICIPARE:

 Candidaţii trebuie sa îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

1. Condiţii generale:

a) are cetăţenia română şi domiciliul în România;

b) cunoaşte limba română, scris şi vorbit;

c) are vârsta de minimum 18 ani împliniţi;

d) are capacitate deplină de exerciţiu;

e) are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate;

f) îndeplineşte condiţiile de studii şi vechime conform cerinţelor postului scos la concurs;

g) nu a fost condamnat pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului sau contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

Pentru înscrierea la concurs candidaţii vor prezenta un dosar de concurs care va conţine următoarele documente:

    a) cerere  de înscriere la concurs in care se menţionează postul pentru care candidatul concurează;

    b) Curriculum vitae;

    c) copia actului de identitate;

    d) copia certificatului de căsătorie, daca este cazul;

    e)copii ale diplomelor de studii;

    f)copia carnetului de muncă sau, după caz, o adeverinţă care să ateste vechimea în muncă;

   g) cazierul judiciar sau o declaraţie pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcţia pentru care candidează;

   h)adeverinţa medicala care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberata cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unităţile sanitare abilitate;

   i) copia fisei de evaluare a performantelor profesionale individuale sau, după caz, recomandarea de la ultimul loc de munca;

   j) Taxa de participare – 30 lei (se achita la casieria spitalului)

  k) Dosar carton cu şina

1. Copiile de pe actele prevăzute mai sus se prezintă însoţite de documentele originale care se certifica pentru conformitatea cu originalul de către secretariatul comisiei de concurs sau in copii legalizate si se vor prezenta îndosariate intr-un dosar de carton cu şina in ordinea prevăzuta mai sus;

2. Adeverinţa care atesta starea de sănătate conţine, in clar numărul, data, numele emitentului si calitatea acestuia, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătăţii.

3. În cazul documentului prevăzut la pct. 1 lit. g), candidatul declarat admis la selecţia dosarelor, care a depus la înscriere o declaraţie pe propria răspundere că nu are antecedente penale, are obligaţia de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, cel mai târziu până la data desfăşurării primei probe a concursului.

4. Rezultatele selectării dosarelor de înscriere se afişează, cu menţiunea „admis” sau  „respins”, la sediul spitalului in termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor. 

5. În termen de 48 de ore de la afişarea rezultatului selectării dosarelor de înscriere candidaţii respinşi au dreptul să depună contestaţie.

6. Rezultatul contestaţiei se comunica candidaţilor în termen de o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere.

7. Procedura de desfăşurare a concursului este in conformitate cu prevederile HGR nr. 286/2011.

Promovarea probei scrise este obligatorie pentru susţinerea probei  de interviu.

Stabilirea candidaţilor care urmează sa ocupe posturile scoase la concurs se va face in ordinea mediei generale, determinata pe baza mediei aritmetice a notelor obţinute de către candidaţii care au concurat pe acelaşi post la fiecare proba.

La rezultate finale egale are prioritate candidatul care a obţinut nota cea mai mare la proba scrisa, iar daca egalitatea se menţine candidaţii aflaţi in aceasta situaţie vor fi invitaţi la un nou interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Serv.  RUNOS al unităţii, tel. 0232763600 int. 110.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

“Locomotivele și vagoanele sunt atât de vechi încât nu mai pot fi reparate sau modernizate”

Redacția

Normele legale în vigoare privind protecţia salariaţilor în caz de caniculă

Redacția

Comisia juridică a hotărât: Contractele de închiriere din Piața Vale nu pot fi prelungite la infinit! Un consilier PSD a criticat legalitatea proiectului propus de primar! „Pașcaniul – singurul oraș din România în care se întâmplă asta”

Răzvan Grecu
Încarcă...