NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Noi achiziții publice la Primăria Pașcani, din bugetul local

Noi achiziții publice la Primăria Pașcani, din bugetul local. De la începutul acestei luni, instituția a achiziționat o centrală telefonică cu trei trunchiuri și 8 interioare.

 

Pe viitor, municipalitatea va mai adăuga la lista de achiziții și serviciile de reparare și de întreținere a echipamentului de stingere a incendiilor, extinctoare portabile tip P6, precum și robinete și vane pentru instalații sanitare, lopeți și mături, europubele și echipament de protecție pentru iarnă.

Pe site-ul Primăriei Pașcani a fost publicat programul anual al achizițiilor pentru anul 2016. Este vorba despre o centrală telefonică Panasonic cu două sau trei trunchiuri și 8 interioare, valoarea estimată fiind de 1000 lei, iar data estimată pentru finalizare a fost 30 septembrie 2016, servicii de reparare și de întreținere a echipamentului de stingere a incendiilor cu valoarea estimată de 114,70 lei, data estimată pentru finalizare fiind de 15 octombrie 2016, extinctoare portabile tip P6, cu valoarea estimată de 1300 lei, cu aceeași dată estimată pentru finalizare, respectiv 15 octombrie 2016, robinete și vane pentru instalații sanitare, lopeți și mături, europubele și echipament de protecție pentru iarnă.

Advertisements
Loading...

Related posts

O familie medie cheltuieşte cel puţin 500 de lei pentru Paşte

Redacția

Conferință de presă PNL Pașcani 6 februarie 2018 (VIDEO)

Redacția

Primarul Pantazi dă înapoi în cazul mutării copiilor de la Creșa nr.1, în clădirea fostei Școli „Ion Creangă”! Riscă totul pe o soluție cu multe necunoscute!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site