RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nicușor Dan anunță că șefa ASSMB, acuzată de luare de mită, va fi înlocuită din funcție

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunțat că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Oana Sivache, va fi înlocuită din funcţie. Parchetul îi interzice să ocupe funcţia de director pentru 60 de zile, în contextul în care a fost plasată sub control judiciar.

Șefa ASSMB a fost pusă sub control judicar FOTO Inquam

Șefa ASSMB a fost pusă sub control judicar FOTO Inquam

„Acum, concret, despre doamna Oana Sivache, am primit de la avocatul doamnei, că DNA-ul nu s-a învrednicit să trimită oficial, am primit faptul că Parchetul îi interzice să ocupe funcţia de director pentru 60 de zile. Am luat act şi facem dispoziţia de înlocuire a ei cu cineva”, a explicat primarul Capitalei într-o conferință de presă joi dimineață. 

  

„În primul rând, ca să fiu foarte clar, toată lumea pentru care există suspiciuni trebuie cercetată. ăsta este punctul zero. Însă, ce poate să creadă un cetăţean normal din România când primarul municipiului Bucureşti, de trei ani de zile, votat de 260.000 de oameni, vorbeşte într-una, corupţie, foloase necuvenite de miliarde de euro, PUZ-uri de sector (..) şi nu există niciun fel de control şi vine DNA şi spune că a găsit corupţie de 39.000 de lei. Vă întreb.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Marcel Ciolacu, întâlnire cu ambasadorul Iordaniei la Bucureşti

Redacția

Creştere îngrijorătoare a cazurilor de infecţii cu transmitere sexuală în Europa, avertizează Centrul European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor / „Aceste cifre reprezintă probabil doar vârful aisbergului”

Redacția

Fostul premier Dacian Cioloș, după anunțul lui Marcel Ciolacu despre relaxarea condițiilor pentru Schengen: ”Nu avem de ce să fim fericiți că acceptăm mila, nu sărim în sus de bucurie pentru austriac atunci cand vorbim de dreptul nostru european”

Redacția
Încarcă...