RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

NewsPascani.com a avut dreptate: asfaltarea străzilor Izvoarele și Eminescu a fost doar o amenințare pentru ca aleșii locali să voteze proiectele pro ApaVital!

NewsPascani.com a avut dreptate atunci când a apreciat că adresa societăţii EkySam, prin care avertiza Primăria că de luni, 27 aprilie, va începe asfaltarea străzilor Eminescu și Izvoarele, indiferent dacă conductele de apă sunt schimbate sau nu, este un ultimatum inventat pentru a presa aleșii locali să voteze proiectele pro ApaVital.

  

Reporterii noștrii au fost astăzi pe străzile amintite și au constatat că antrepenorul nu și-a dus la capăt avertizarea și nu a început asfaltarea. Mai mult, conform purtătorului de cuvânt al municipalității, acesta a amânat asfaltarea până mâine când va avea loc la sediul Primăriei o ședință la care vor participa constructorii unde se vor căuta soluții pentru această situație.

 „Constructorul a acceptat să amâne începerea lucrărilor de asfaltate până mâine când va avea loc o ședință la care va participa alături de el atât conducerea Primăriei cât și proiectanții și dirigintele de șantier. În urma acestei întâlniri se vor hotărî soluțiile pentru ca asfaltarea să poată începe”, a explicat purtătorul de cuvânt al primăriei Cristian Menegon.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Am aflat câți bani valorează în total tichetele de vacanță distribuite de Primărie! Plus: Sporurile plătite funcționarilor! (DOC)

Răzvan Grecu

Consilierii chemați să anuleze o taxă care nu mai poate fi aplicată!

Diana Marcu

Cererile de teren pentru case, verificate de grupul consilierilor PNL. Există suspiciuni de favorizare a unor beneficiari

Marius Parteni
Încarcă...