RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

News FM monitorizat de Pantazi, deși radio este interzis în Primărie!

Curge cu plângeri la CNA împotriva postului de radio local, News FM, și a televiziunii  Actualitatea TV. Reclamantul este primarul Dumitru Pantazi, care acuză că cele două instituții media încalcă legislația audiovizualului. Toate acestea, în contextul în care acesta, pe pagina sa de Facebook, îi cataloghează pe jurnaliștii de la NewsPascani.com ca având „mintea bolnavă”.

 

  

5 emisiuni au fost reclamate de primarul Dumitru Pantazi la CNA, dintre care 4  de la News FM și una de la Actualitatea TV. Intervalul este unul extrem de scurt, și anume 6 – 8 noiembrie. Edilul a fost deranjat de o știre în care postul Actualitatea TV a analizat modalitatea de reluare a furnizării încălzirii termice către Creșa nr.1 și Grădinița nr.2, dar și de comentariile făcute pe același subiect în emisiunile ”Dimineața la cafea” și ”În oraș” , difuzate de News Fm, joia și vinerea trecută.

Dincolo de faptul că primarul Dumitru Pantazi nu a indicat în mod clar ce prevederi legale au fost încălcate de cele două instituții media, trebuie analizată situația în care edilul a luat la cunoștință de presupusele abateri făcute la News FM. Asta deoarece în urmă cu câteva luni de zile, primarul Dumitru Pantazi a interzis ca postul de radio amintit să mai poată fi ascultat în Primărie prin rețelele de telecomunicații ale instituției.

Mai mult, cele două emisiuni au 7 ore împreună, astfel că primarul Dumitru Pantazi poate fi bănuit că a stat și a ascultat postul de radio News FM de la ora 7.00, până la ora 14.00, în fiecare dintre cele două zile, pentru a putea face reclamațiile la CNA. Cel mai probabil însă, a delegat aceste atribuții de monitorizare a presei incomode unui consilier personal .

Primarul Dumitru Pantazi nu a răspuns apelurilor telefonice repetate pentru a lămuri ce anume l-a deranjat la emisiunile amintite și dacă monitorizarea News FM este făcută de către persoane plătite din bani publici.

Related posts

Piața din vale se închide pentru curățenie! Primarul Pintilie spune că vrea respectarea legii și siguranța cetățenilor!

Marius Parteni

Spionaj în Primărie: Pantazi verifică listingul telefoanelor funcționarilor publici pentru a afla cine vorbește cu ziariștii de la Actualitatea TV

Răzvan Grecu

Școlile de șoferi s-ar putea scumpi. Cum au fost transformate mașinile de traseu și sălile de curs

Redacția
Încarcă...