RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Negocierile pentru formarea unui Guvern PNL-PSD-UDMR, amânate. Grindeanu: Nu e blocaj

„O schimbare de program, probabil va fi reprogramat. Nu e blocaj”, a declarat prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, după ce întâlnirea cu liberalii şi reprezentanţii UDMR de miercuri a fost amânată. 

„Mi-aş fi dorit ca astăzi să închidem componenta legată de programul de guvernare, dar sunt răbdător”, a mai completat Social-democratul. 

În ceea ce priveşte propunerile de premier, Sorin Grindeanu a declarat: „eu nu cred ca va veni cineva aşa din spuma mării să fie premier. Noi am votat azi Marcel Ciolacu, a fost prezent la toate negocierile”. 

Întrebat dacă partidul său ar mai putea să mai facă concesii, Grindeanu a declarat că „se cheama negocieri. Eu am transmis azi punctul nostru de vedere. Dacă în urma acestor negocieri nu ne vom afla în mandatul pe care ni l-a dat partidul, partidul va decide dacă mergem mai departe sau nu”, a mai explicat el. 

  

În ceea ce priveşte acceptarea liberalului Nicolae Ciucă pentru poziţia de premier, Grindeanu a declarat că „singura persoană acceptabilă ca urmare a deciziei de azi este Ciolacu. Nu am vazut nominal

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

După Încoronare: despre sensul tradiţiei

Redacția

Secretarul general al NATO va fi prezent sâmbătă la ceremonia de învestire a lui Erdogan

Redacția

Cartelele prepay se vor vinde doar cu buletinul

Redacția
Încarcă...