NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Neculai Tarcan despre terenul de rugby din vale:”E un fel de maidan, dar un maidan care a scos numai sportivi de performanță”

Elevii antrenați de Neculai Tarcan domină rugby-ul românesc, dar condițiile de performanță de la Pașcani sunt groaznice. Marele antrenor din Pașcani este extrem de nemulțuimit de modul în care arată singura bază de pregătire din municipiu.

 

Invitat în emisiunea „Oameni ai locului”, difuzată de Actualitatea Tv, antrenorul a amintit de lipsa interesului conducerii municipiului, pentru refacerea terenului de rugby din zona vale.

  

De aproximativ 20 de ani nu s-a modernizat nimic pe stadion, și chiar și așa tinerii luptă pentru a câștiga cât mai multe medalii.

“Ar trebui să se implice conducerea orașului mai mult în sport, ar trebui să o facă. Avem terenul ăla din vale, baza, care de 20 de ani nu s-a făcut nimic la el. E un fel de maidan, dar un maidan care a scos numai sportivi de performanță”, ne-a declarat Neculai Tarcan, în cadrul emisiunii.

Deși practicarea acestui sport presupune curaj și îndrazneală, acesta trebuie neapărat completat cu un mediu de practicare eficient.

Din păcate, la nivelul municipiului nostru nu se face diferenṭa între rugby-ul masculin şi cel feminin‚ ci diferenṭa între rugby şi celelalte sporturi.


Advertisements

Related posts

Etapă în ligile inferioare. Viitorul Târgu Frumos a făcut scor acasă, portarul celor de la Holboca a părăsit terenul supărat că a primit 3 goluri

Răzvan Grecu

Simona Halep s-a calificat fără emoţii în sferturi la Australian Open

Redacția

CSM Pașcani pierde în ultimul minut la Panciu, după ce a jucat cu un om în plus mai bine de o repriză

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site