NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Navetiștii din Cristești afectați de o decizie a SNTCFR! Iată motivul invocat!( DOC)

Decizia Societății Naționale de Transport Călători România de a elimina un tren personal pe ruta Pașcani – Târgu Neamț, a creat probleme pentru navetiștii din Cristești. Peste 100 de persoane sunt acum nevoite să ajungă la școală sau locurile de muncă folosind alte mijloace de transport în comun.

 

 

Administrația locală a făcut cunoscută situația celor de la Societatea Națională de Transport Călători România, printr-o adresă întocmită de viceprimarul localității. Răspunsul celor de la CFR Călători este uluitor.

 

”În urma analizării indicatorilor comerciali asupra stațiilor și haltelor de mișcare, concomitent cu lucrările de elaborare a mersului trenurilor pentru perioada 2017-2018, fluxul de călători a fost foarte scăzut, sub media de 1 călător/zi”, se arată în răspunsul celor de la SNTCFR România.  

 De la 1 martie 2018 trenul personal 5520 Pașcani – Târgu Neamț, care ajungea în stația Cristești la orele 05.39. Conform reprezentanților administrației locale, în jur de 100 de persoane au fost nevoite să folosească mijloacele de transport în comun, însă și aici a apărut o problemă .

 Primul autobuz care ajunge în localitate dimineața, asigură transportul a cel puțin 60 de persoane în prima cursă, ceea ce face ca mulți navetiști să întârzie la lucru sau școală. 

Click aici pentru documente

Click aici pentru documente

Advertisements

Related posts

Ședință ordinară de CL joi, 31 octombrie. Vezi ordinea de zi

Redacția

Pantazi, o nouă piedică pusă libertății de exprimare: Dezbaterile organizate de Actualitatea TV, interzise în Casa de Cultură

Marius Parteni

Un an de la terminarea lucrărilor: 40 de milioane pentru o clinică goală

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site