NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Navetiștii din Cristești afectați de o decizie a SNTCFR! Iată motivul invocat!( DOC)

Decizia Societății Naționale de Transport Călători România de a elimina un tren personal pe ruta Pașcani – Târgu Neamț, a creat probleme pentru navetiștii din Cristești. Peste 100 de persoane sunt acum nevoite să ajungă la școală sau locurile de muncă folosind alte mijloace de transport în comun.

 

  

 

Administrația locală a făcut cunoscută situația celor de la Societatea Națională de Transport Călători România, printr-o adresă întocmită de viceprimarul localității. Răspunsul celor de la CFR Călători este uluitor.

 

”În urma analizării indicatorilor comerciali asupra stațiilor și haltelor de mișcare, concomitent cu lucrările de elaborare a mersului trenurilor pentru perioada 2017-2018, fluxul de călători a fost foarte scăzut, sub media de 1 călător/zi”, se arată în răspunsul celor de la SNTCFR România.  

 De la 1 martie 2018 trenul personal 5520 Pașcani – Târgu Neamț, care ajungea în stația Cristești la orele 05.39. Conform reprezentanților administrației locale, în jur de 100 de persoane au fost nevoite să folosească mijloacele de transport în comun, însă și aici a apărut o problemă .

Advertisements

 Primul autobuz care ajunge în localitate dimineața, asigură transportul a cel puțin 60 de persoane în prima cursă, ceea ce face ca mulți navetiști să întârzie la lucru sau școală. 

Advertisements

Click aici pentru documente

Click aici pentru documente

Advertisements
Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe Calea Romanului, din Pașcani

Redacția

S-au săturat de noroi. Pășcănenii cer administrației locale să ia măsuri

Irina Gherasim

Sens unic pe Aleea 22 Decembrie, dinspre Depou! Vezi ce alte măsuri vor fi luate pe străzile din Paşcani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site