RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Nemulțumiri printre politicienii din opozitie, vizavi de primarul Pantazi

Unii politicieni parlamentari care au sprijinit municipiul Pascani pana in prezent s-au aratat nemultumiti de modul in care sunt tratati de actuala conducere a orasului. Acestia au acuzat faptul ca la „Zilele Municipiului Pascani” au fost invitati doar parlamentarii USL, desi municipiul a fost sprijinit si de catre ceilalti parlamentari chiar daca nu fac parte din Uniunea Social Liberala.

Astfel de actiuni obisnuiau sa fie facute pe timpul fostei conduceri PSD, Neculai Ratoi, cand politicienii din afara PSD-ului erau catalogati ca fiind niste nepoftiti.
Nu au trimis invitatii la celelalte partide politice care nu fac parte din USL. Nu am crezut ca actuala conducere a municipiului Pascani recurge la asemenea actiuni. Vreau sa amintesc faptul ca cel mai mare proiect care este implementat acum la Pascani se datoreaza si celor de la PDL. Pe timpul cand primar era domnul Grigore Craciunescu si viceprimar Ioan Ionita, am mers impreuna la Ministerul Dezvoltarii si am discutat pentru ca acest proiect sa fie aprobat. Eu cred ca exista un merit al fostului Guvern pentru acest proiect, iar acest lucru nu pare sa fie recunoscut de catre cei de la Pascani. Haideti sa ne uitam la ora actuala sa vedem care sunt meritele Guvernului USL la Pascani. Nu exista niciun proiect aprobat. Mai mult, Barajul Lunca este si acum inchis. Pe timpul Guvernului PDL a fost aprobat proiectul privind reabilitarea Caminului Lunca, un obiectiv pe care eu il imbratisez, a mai fost aprobat proiectul privind aprobarea asfaltarii soselei din suburbia Gastesti spre Topile si alte proiecte. La aceste proiecte am mers impreuna cu domnul Ioan Ionita si am reusit sa obtinem aprobare de la Minister. Sunt lucruri pe care pascanenii ar trebui sa le stie de ziua lor. Nu am crezut ca actuala conducere a municipiului Pascani va gandi politic acest eveniment. Sunt de parere ca indiferent de culoarea politica, la „Zilele Municipiului Pascani” trebuie sa fie prezenti toti politicienii. Cel putin fostul primar Grigore Craciunescu a inteles acest lucru in perioada sa de mandat. Am un mesaj pentru pascaneni de ziua lor: le doresc sanatate, bucurii si La Multi Ani! Personal ii asigur de toata sustinerea mea in continuare pe proiectele locale, cele de care oamenii au nevoie”, a declarat deputatul Petru Movila.

Contactati telefonic, organizatorii evenimentului nu au avut nimic de declarat. Viceprimarul municipiului Pascani, Vasile Axinte, cel care s-a batut pana acum cu pumnul in piept ca este responsabil cu organizarea evenimentului, da inapoi cand vine vorba de probleme. Acesta a spus ca nu el s-a ocupat de invitatii. „Nu m-am gandit la asta. Nu eu m-am ocupat de invitatii. O sa discut cu domnul primar. Nu am ce comenta”, a declarat sec viceprimarul Vasile Axinte. Primarul Dumitru Pantazi nu a putut fi gasit pentru un punct de vedere.

  

sursa: Bzi.ro


Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Constantinescu solicită bani pentru finalizarea lucrărilor la școlile din Conțești și Heci

Răzvan Grecu

Scrisoare deschisă a PP-DD Pașcani: „Primarul Dumitru Pantazi este supus intereselor de grup!”

Redacția

Ţările din Sud-Estul Europei încearcă să depăşească împreună criza economică (VIDEO)

Redacția
Încarcă...