NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Music Awards, desemnată firma care va aduce la Pașcani artiștii care vor concerta de Zilele Municipiului

Comisia care se ocupă de evaluarea ofertelor privind organizarea Zilelor Municipiului a desemnat în decursul zilei de ieri societatea care va aduce la Pașcani artiștii ce vor concerta la ediția din acest an. Este vorba despre Music Awards din Bacău, singura firmă care a depus o ofertă scrisă.

 

  

 Suma solicitată de această societate pentru a respecta programul stabilit este de 305.000 lei, fără TVA. Comisia de evaluare a ofertei a declarat câștigătoare această societate.

 Comisia de Organizare a Zilelor Municipiului a stabilit următorul program ce trebuie respectat de firma desemnată câștigătoare:

Vineri – 29 iunie va avea loc deschiderea evenimentului cu Cvartetul Hypnotique, care va mai cânta o dată şi pe scena de la baza sportivă CSM.  Vor mai evolua Ion Paladi, Roxana Nemeş şi Admiral.

Pentru sâmbătă va fi un spectacol de muzică populară susţinut de către Traian Ilea, Valeria Codorean şi Margareta Clipa. La categoria muzică uşoară vor evolua Vescan şi Loredana Groza&Agurida Band.  

Duminică, în ultima zi de sărbătoare vor cânta: Veta Biriş, Silvia Ene, Ovidiu Lipan Ţăndărică Fanfara, Hara şi Direcţia 5.

Prezentatori ai evenimentului sunt Mădălina Bălan şi Vlad Baba.

 

Advertisements

Related posts

Afaceriști blocați cu tupeu sau din nepricepere! Proiecte de vânzare a unor terenuri semnate pe genunchi de primar

Marius Parteni

Toaletări în mai multe cartiere din municipiul Pașcani

Marius Parteni

Sănătatea subfinanțată la Pașcani. Sportul, Cultele și Cultura primesc de la Bugetul Local de 8,5 ori mai mult!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site