RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Mostră de profesionalism la Tv Bit: o jurnalistă s-a dat drept o angajată a Primăriei ce era nemulțumită că a primit salariul cu întârziere! (VIDEO)

După ce anul trecut TV Bit și-a uimit telespectatorii, dar și inspectorii CNA, difuzînd filme porno, zilele acestea realizatorul programului de știri, Cătălin Cojocaru, a reușit să-l copieze pe renumitul Horia Ivanovici de la Fanatik Show.

Mai exact, Cojocaru și-a convins o colegă să se dea drept o angajată a Primăriei, nemulțumită de întârzierea salariului. Jurnalista a fost filmată cu spatele la camera de luat vederi, în dreptul unui bancomat, în timp ce se declara nemulțumită de întârzierea salariului deoarece ar avea „rate de achitat și familie de întreținut”. Pentru ca vocea să nu-i fie recunoscută de telespectatori, aceasta a fost distorsionată cu un program de editare audio-video.

Cum însă procedeul tehnic folosit pentru distorsionarea vocii nu este unul ireversibil, pentru corecta informare a opiniei publice, NewsPascani.com a reușit să redea vocea inițială ce s-a dovedit a fi a tinerei jurnaliste Ana Maria Ipate.

  

Contactat telefonic Cătălin Cojocaru nu a răspuns apelurilor pentru a comenta această situație. 

{flv}diverse/neprofesionaliosm_bittv{/flv}

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pepiniera “Coasta Teiului”, locul ce hrănește natura! (FOTO)

Marius Parteni

Tânăr din Tătăruși depistat sub influența alcoolului la volan!

Redacția

Pașcani:Caz în atenţia părinţilor care le dau casa copiilor în speranţa că vor fi îngrijiţi de aceştia

Redacția
Încarcă...