NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Știrea zilei

Mitropolitul Moldovei și Bucovinei a ajuns la Pașcani. Oficiază slujba de pomenire la biserica de la Protopopiat (VIDEO)

Înalt Prea Sfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei a ajuns în jurul orelor 09.00 la Pașcani. El va oficia, alături de alți preoți, Sfânta Liturghie la biserica din curtea Protopopiatului.

Primii care au stat în calea mitropolitului au fost un grup de copii îmbracați în costume populare. Doi dintre aceștia au purtat pe brațe un colac, în fața căruia acesta s-a închinat. Printre cei care l-au mai așteptat s-au aflat protopopul Pavel Postolachi, primarul Dumitru Pantazi și subordonatul său – Gică Zanet, preoții de la biserica cu hramul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril și alte fețe bisericești.

După ce a trecut prin mulțimea care se închina Mitropolitul Moldovei și Bucovinei a ajuns în fața raclei cu moaștele Sfântului Varllam aduse de la Mănăstirea Secu.

  

Teofan oficiază la această oră Sfânta Liturghie, la biserica Sfinții Voievozi ,care se va termina în jurul orelor 12.00.

Advertisements
Advertisements

{flv}diverse/teofan biserica{/flv}

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Izvorul Tămăduirii

Redacția

Consumul de electricitate a scăzut cu 5,3% în primele patru luni ale anului

Redacția

Al optulea deces în România: un bărbat de 70 de ani venit din Italia, deja bolnav cronic

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site