RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Minoră sechestrată și violată de un individ de 37 de ani. Autorul s-a baricadat în casă și a amenințat că omoară fata când Poliția a intrat în curte

Ore de groază pentru o minoră din Pașcani, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Aceasta a fost sechestrată de un individ de 37 de ani din satul Heci, dusă într-o casă unde a fost abuzată sexual.

Fata a fost luată de pe stradă de lângă niște prieteni, care au fost amenințați cu o rangă. Aceștia au sunat la Poliție. Autorul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Polițiștii au fost sesizați în acest caz, iar după verificări au identificat autorul. Acesta a fost reținut pentru fapta sa și prezentat instanței“, ne-a declarat Anca Vîjîiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași. 

  

Minora a petrecut noaptea la discoteca din satul Heci în compania mai multor prieteni. La plecare, ea împreună cu un băiat au mers pentru a o duce acasă pe o altă fată. Un individ, Vasilică Oneață, i-a urmărit, iar în apropierea de o școală i-a amenințat pe aceștia. A luat-o pe fată, sub amenințarea că îi va bate pe toți cu o rangă, și a pornit spre casa sa.

Ceilalți amici ai fetei au sunat la Poliție și au povestit ce a pățit fata. Patru echipaje au plecat în zonă. Căutările au fost îngreunate pentru că nimeni nu cunoștea indentitatea individului și unde s-ar fi putut duce. Într-un final oamenii legii au aflat despre cine este vorba și au mers la casa lui.

Când Poliția a pătruns în curtea violatorul , acesta le-a strigat oamenilor legii să se oprească că va ucide fata. Au urmat negocieri, timp în care acesta se baricada în casă. Polițiștii au recurs la o diversiune, i-au distrat atenția și au reușit să scoată fata pe un geam, care a ajuns în mâinile medicilor.

Ei au continuat să discute cu individul care amenința apoi că se va sinucide. Într-un final el a ieșit din casă și s-a predat. Polițiștii l-au reținut duminică, iar astăzi l-au prezentat în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Violatorul a fost reținut pentru 29 de zile. 

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Imagini cu momentul impactului de la Moara de Foc

Redacția

“Referendum” în România: Sunteţi de acord ca mii de infractori să fie eliberaţi “anticipat”?

Redacția

Pășcănean reținut de polițiști pentru trafic de persoane în Italia

Marius Parteni
Încarcă...