RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Audit extern pentru verificarea modului cum au fost folosiți banii europeni din proiectul ISPA de care a beneficiat PSA Pașcani

Consiliul de Administrație al societății Prest Serv Apa SA a decis astăzi să realizeze un audit extern, prin care să fie verificat modul în care au fost cheltuite fondurile europene de care a beneficiat Prest Serv Apă SA prin programul ISPA.

Pentru ducerea la îndeplinire a acestui lucru a fost însărcinată conducerea unității.“Este normal să fie solicitat un asemenea audit, pentru a ști și membrii consiliului de unde au pornit“, ne-a declarat Ioan Prisecaru, directorul PSA Pașcani.

Tot astăzi membrii consiliului au stabilit ca organigrama societății, bugetul de venituri și cheltuieli precum și prețul pentru serviciile de epurare ce va fi perceput celor de la ApaVital să fie analizate în ședința ce va avea loc pe data de 15 august. Prețul propus de conducerea PSA este de 1,38 lei pe metru cub.   

  

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Senatorul Sorin Lazăr interesat de sursa de finanțare a lucrărilor de cadastru și de construirea și reparea lăcașelor de cult

Redacția

Un plop de 15 metri a fost tăiat de muncitorii Primăriei în această dimineaţă!

Răzvan Grecu

Sistemul de colectare a deşeurilor va fi operaţional abia de anul viitor

Redacția
Încarcă...