RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Minora dispărută, din Târgu Frumos a fost găsită!

Minora în vârstă de 15 ani din Târgu Frumos care a părăsit domiciliul în data de 8 iulie a fost găsită de către poliţişti.

“Urmare a investigațiilor, verificărilor și căutărilor efectuate cu celeritate de polițiștii Biroului Urmăriri Iași, cu sprijinul polițiștilor de la Secția Regională de Poliție Transporturi Iași și din cadrul I.P.J. Neamț, minora a fost localizată și găsită pe raza municipiului Roman, județul Neamț. Verificările continuă pentru clarificarea întregii situații de fapt.”, conform comunicatului IPJ.

De asemenea, acum două săptămâni un caz asemănător a avut loc. Poliţişti au fost sesizaţi pe data de 8 iulie ca un bărbat din municipiul Iaşi a părăsit domiciliul pe 2 iulie. Din fericire şi acesta a fost găsit.

În urma activităţilor investigative şi de căutare efectuate cu celeritate de poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi, cu sprijinul poliţiştilor constănţeni, bărbatul a fost găsit pe raza judeţului Constanţa. A fost informată familia bărbatului cu privire la acest aspect, fiind revocate formele de urmărire emise pe numele său.“, se arată într-un comunicat de la IPJ.

  

Related posts

Ieșean, obligat să plătească despăgubiri, după ce i s-a spart o țeavă în apartament!

Redacția

Femeie din Brașov păcălită cu 130.000 de euro în urma unui telefon. Ce i-a spus bărbatul care a sunat-o

Redacția

Val de agresiuni în acest weekend la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. O femeie a fost tăiată cu un cuțit de către soț

Răzvan Grecu
Încarcă...