RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Minoră din Galaţi accidentată grav pe trecerea de pietoni

O adolescentă de 13 ani din Galaţi a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită, joi, de un autoturism pe trecerea de pietoni, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Domnească, din municipiul Galaţi, soldat cu rănirea unui pieton.

În urma primelor verificări efectuate de poliţişti, a reieşit că victima, o minoră de 13 ani, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de un bărbat, de 52 ani, în timp ce traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni semnalizată prin indicator şi marcaj, la intersecţia străzilor Domnească şi Brăilei.

Fata a suferit mai multe leziuni şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

  

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

radio iasi

Related posts

Trafic intens pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, dar şi pe DN 1A, în zona Mănăstirii Ghighiu

Redacția

Deciziile de înregistrare fiscală emise din oficiu, fără audierea contribuabilului – o practică injustă a autorităților fiscale

Redacția

Debitele râurilor din țară vor fi în scădere în zilele următoare, cu excepția râurilor din sud

Redacția
Încarcă...