RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Minor de la colegiul Unirea condamnat: a şantajat sexual cu poze o elevă de 13 ani

Un elev al Colegiului Tehnic CF Unirea din Paşcani, minor, a primit o condamnare constând în asistarea zilnică, timp de şase luni, fiind găsit vinovat pentru şantaj.  

Daniel Marian M. a primit pedeapsa definitivă din partea Curţii de Apel Iaşi, fiind acuzat că a şantajat o minoră de 13 ani. Copila ar fi fost ame­ninţată cu publicarea unor imagini compromiţătoare (scene de sex) dacă nu îi dădea băiatului diferite sume de bani.

  

Astfel, în data de 22 aprilie 2017, minora i-a remis liceanului 500 de lei, iar a doua zi încă 300 de lei, bani pe care i-a sustras de la mătuşa sa. Pe 24 aprilie, liceanul a mai cerut încă 1.000 de lei, însă victima a spus că nu are decât 700 de lei. Mătuşa a observat că îi lipsesc banii şi a interpelat-o pe minoră, aflând astfel că este şantajată.

Tot atunci, femeia a sunat la Poliţie, iar liceanul a fost prins în flagrant. Daniel nu va avea voie să se apropie la mai puţin de 100 de metri de victima sa, conform deciziei.

Asistarea zilnică: Măsura educativă a asistării zilnice constă în obligaţia minorului de a respecta un program stabilit de serviciul de probaţiune, care conţine orarul şi condiţiile de desfăşurare a activităţilor, precum şi interdicţiile impuse minorului.

Se ia pe o durată cuprinsă între 3 şi 6 luni, iar supravegherea se face sub coordonarea serviciului de probaţiune.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Au fost identificați autorii care au intrat noaptea în Spitalul Municipal. Urmăreau să fure bunuri de la pacienți și cadre medicale!

Oana Cordoneanu

Tânăr din Moţca, depistat la volan cu permis fals, emis în Italia

Redacția

Angajata unei stații Peco din zona Pașcani amenințată cu un pistol de un tânăr, care nu avea bani românești pentru plata carburantului

Marius Parteni
Încarcă...