RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ministrul Digitalizării: Semnez munţi de documente pe hârtie. Când scăpăm de dosarul cu şină? Se va întâmpla lucrul acesta în ani de zile

Ministrul Digitalizării susţine că în acest moment ministerul nu are o platforma care să gestioneze fluxul de documente pentru ca acestea să poată fi semnate electronic. 

„În fiecare dimineaţă aşa îmi încep ziua. Intru în acest minister şi găsesc vrafuri de documente pe care le semnez. Am semnat şi electronic, am semnat şi contractul de implementare al cloud-ului guvernamental, l-am semnat electronic, dar când vine vorba de fluxurile de documente, ministerul nu are în acest moment o platformă care să gestioneze acest flux de documente. Am pus această problemă din prima zi, cum să fii în Ministerul Digitalizării şi să plimbi hârtii toată ziua?”, a declarat Burduja pentru Digi24.

Ministrul a adăugat faptul că România nu va scăpa prea curând de dosarul cu şină. Însă, guvernul şi-a asumat în PNRR migrarea a 30 de instituţii publice la nivelul central, la finalul anului 2026. 

 „Primesc zilnic această întrebare, când scăpăm de dosarul cu şină? Se va întâmpla lucrul acesta în ani de zile, nu se v

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

BREAKING Explozii puternice în orașul Ivano-Frankivsk, aflat la 150 km de România. Armata rusă susține că a distrus aeroportul local cu rachete lansate de la mare distanță

Redacția

Ucraina: Boris Johnson îl acuză pe Putin că amenință „securitatea întregii Europe”

Redacția

Curtea Constituţională a stabilit că legea eutanasierii câinilor maidanezi respectă Constituţia

Redacția
Încarcă...