NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ministrul Digitalizării: Semnez munţi de documente pe hârtie. Când scăpăm de dosarul cu şină? Se va întâmpla lucrul acesta în ani de zile

Ministrul Digitalizării susţine că în acest moment ministerul nu are o platforma care să gestioneze fluxul de documente pentru ca acestea să poată fi semnate electronic. 

„În fiecare dimineaţă aşa îmi încep ziua. Intru în acest minister şi găsesc vrafuri de documente pe care le semnez. Am semnat şi electronic, am semnat şi contractul de implementare al cloud-ului guvernamental, l-am semnat electronic, dar când vine vorba de fluxurile de documente, ministerul nu are în acest moment o platformă care să gestioneze acest flux de documente. Am pus această problemă din prima zi, cum să fii în Ministerul Digitalizării şi să plimbi hârtii toată ziua?”, a declarat Burduja pentru Digi24.

Ministrul a adăugat faptul că România nu va scăpa prea curând de dosarul cu şină. Însă, guvernul şi-a asumat în PNRR migrarea a 30 de instituţii publice la nivelul central, la finalul anului 2026. 

Advertisements

 „Primesc zilnic această întrebare, când scăpăm de dosarul cu şină? Se va întâmpla lucrul acesta în ani de zile, nu se v

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ce ne așteaptă la iarnă? Șefa Comisiei Europene: Cu cât economisim mai repede și mai mult, cu atât vom fi mai în siguranță. Trebuie să ne pregătim pentru o întrerupere chiar completă a aprovizionării cu gaze rusești

Redacția

Peste 600 de blocuri din București rămân fără apă caldă din cauza unor noi avarii. Ce zone sunt afectate

Redacția

Bancul zilei: Vasile și curiozitățile lui despre civilizația rusă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site