NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Mihai Miron va primi distincția de cetățean de onoare al comunei Stolniceni Prăjescu. Vezi aici programul evenimentelor de “Ziua Comunei”, ediția I

Duminică, 26 mai, este zi de sărbătoare pentru comunitatea din comuna Stolniceni Prăjescu. Atunci sunt programate evenimentele prilejuite de prima ediție a Zilei Comunei.

Inițiativa aparține primarului localității. Autoritățile locale pregătesc în amănunt această sărbătoare, mai ales că printre invitați se numără nume grele ale județului și chiar a țării. Un moment important va fi cel în care omul de afaceri Mihai Miron, de loc din Cozmești va primi distincția de “cetățean de onoare al comunei”. Costel Hugeanu, primarul comunei spune că a discutat cu omul de afaceri, iar acesta a confirmat prezența.

 În ceea ce privește programul activităților acestea vor începe de la orele 09.00 cu o întrecere sportivă.

Formațiile unităților școlare din localitate se vor întrece pentru a câștiga “Cupa Comunei” la fotbal.

De la ora 13.00 pe scena ce va fi amplasată în curtea “Casei Tineretului” va cânta Dănuț Punei și formația Hanul Drăgușenilor.

La orele 15.00 este programată deschiderea oficială a evenimentului, atunci când își vor face apariția oficialitățile. Vor urma discursurile, premierea câștigătorilor participanți la întrecerea sportivă și spectacolul elevilor din unitățile de învățământ pe care comuna le are.

 De la ora 17.00  pe scenă vor urca artiștii invitați. Este vorba despre Petrică Mâțu STOIAN, Mioara VELICU, Trupa NEMURITORII, Cristian RIZESCU, NEK, Mario BUZOIANU și Teodora BÂRSAN. Seara se va încheia cu un foc de artificii.   

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Comunele din zona Pașcaniului primesc bani pentru inventarierea terenurilor

Redacția

Gheorghe Băiceanu este noul viceprimar al comunei Valea Seacă (VIDEO)

Marius Parteni

Opoziția din Consiliul Local Valea Seacă se opune proiectelor de dezvoltare a comunei (Video)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site