RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Spărturile din țevile de canalizare, pe unde se scurg deșeuri menajere, le fac zile negre locatarilor de la Pavilioanele U, T și R, de pe aleea Sportului. Oamenii spun că de vină pentru indiferența autorităților ar fi „culorea politică” a unora dintre ei

Muște, șobolani, excremente, urină și miros puternic de mizerie, acestea toate sunt nevoiți să le suporte locatarii unor blocuri din zona deal, după aproape fiecare ploaie.

 

Vorbim despre mai multe spărturi în rețeaua țevilor de canalizare din incinta spațiului verde aferent imobilelor: Pavilion U, Pavilion T și Pavilion R, de pe aleea Sportului.

  

Revoltați la culme, locatarii din zonă susțin că de mai bine de 10 ani primesc promisiuni deșarte din partea reprezentanților Primăriei și a conducerii PSA Pașcani cu privire la remedierea celor aproximativ 10 metri de țeavă de canalizare spartă.

Mai multe persoane din imobilele respective s-au plâns cum că „culoarea politică” a unora dintre ei ar sta la baza indiferenței autorităților, care tergiversează problema țevilor sparte, spre disperarea tuturor celor din zonă.

Locatarii susțin că se află cu plata la zi a utilităților și că nu mai pot tolera lipsa de reacție a autorităților locale, care i-au lăsat de izbeliște într-un focar de infecție ce le afectează viețile fiecăruia dintre ei, îndeosebi pe cele ale copiilor.

Astfel, oamenii se declară hotărâți meargă până la capăt de această dată și să aducă această problemă în vizorul Gărzii de Mediu din Iași.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Doi pășcăneni sunt dați în urmărire națională. Se află sub control judiciar și au încălcat această măsură

Oana Cordoneanu

Viceprimarul Axinte, precizări importante despre modul de distribuție a alimentelor europene și persoanele care le pot primi (video)

Marius Parteni

Guvernul se reuneşte în şedinţă; pe ordinea de zi – proiectul referitor la carantină şi izolare în acord cu recomandările CCR

Redacția
Încarcă...