RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Parohia Lunca a primit 10 hectare de teren din cele pe care le revendică de la stat

Parohia Lunca a primit 10 hectare de teren din cele revendicate de la stat. Prefectul Romeo Olteanu a semnat la sfârşitul săptămânii trecute un număr de 16 titluri de proprietate.

Dintre acestea, 13 reprezintă acte noi de proprietate, iar 3 sunt duplicate. Titlurile noi vizează suprafeţe de teren amplasate pe raza municipiilor Iaşi şi Paşcani şi a comunelor Probota, Holboca, Bârnova, Scobinţi, Ciurea, Rediu și Şipote. Suprafaţa totală menţionată în titlurile noi este de peste 28 de hectare. Cea mai mică suprafaţă pentru care s-a eliberat un titlu de proprietate este de 266 mp, teren situat pe raza municipiului Iaşi. Cea mai mare suprafaţă este de 10 hectare. Acest titlu a fost eliberat pentru o parohie din municipiul Paşcani”, se arată într-un comunicat de presă trimis redacției de Felix Guzgă, purtător de cuvânt Instituţia Prefectului – Judeţul Iaşi.

 Protopopul Pavel Postolache spune că sunt multe unități de cult din zonă care au solicitat retrocedarea terenurilor deținute de drept.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Astăzi la audiențe: pășcănenii de pe strada Henri Coandă sătui să stea fără curent electric au plecat din nou cu problema nerezolvată

Răzvan Grecu

Averile consilierilor locali din Târgu Frumos

Teona Gherasim

Studii pentru Pașcani – Suceava și Suceava – Siret

Redacția
Încarcă...