NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Miercuri, o zi “magica”: 12/12/12, ultima data repetitiva pe care o vom trai

Miercuri, 12 decembrie 2012, vom fi martorii ultimei date repetitive din acest secol: 12/12/12. Multi spiritualisti, astrologi si oamenii implicati in filozofiile “New Age” cred ca aceasta zi va fi una extrem de importanta.

 

Acest model numeric extrem de rar ii face pe unii oameni sa creada ca ceva extraordinar se va intampla atunci. Unii spun ca ciclul calendarului Maya se va sfarsi si apoi o va lua de la capat la aceasta data, cand se va intampla ceva deosebit, confundand data cu 21 decembrie 2012. Predictiile lor includ evenimente catastrofale si chiar “renasterea” lumii.

Expertii chinezi in feng shui cred, insa, ca 12/12/12 este o data extrem de norocoasa, un simbol al iubirii, si prin urmare sute de cupluri se vor casatori in aceasta zi.

  

Numerologistul Marcy Heller, din SUA, spune ca aceasta data “rezoneaza cu vibratia si caracteristicile frumusetii, iubirii si veseliei. 12 este energia creativitatii, frumusetea artistica, armonie, sarbatoare”.

12 decembrie 2012 va fi ultima data de acest timp pentru urmatorii 88 de ani. Urmatoarea data cand se va intampla va fi 1 ianuarie 2101, adica 01-01-01.

sursa telem.ro

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Tribunalul Iași: decizia de suspendare a cursurilor în municipiul Iași, nelegală

Redacția

Bărbat de 51 de ani păcălit de zeci de mii de euro de ”iubita” minoră găsită pe Facebook. „Am ajutat-o să facă școala!”

Redacția

Ieșirea din Gaza, mersul la Betleem: Povestea lui Milad, dubla binecuvântare a Crăciunului și despre libertatea creștinilor, greu încercată

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site