RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Membrii secțiilor de votare își pot ridica banii de la Prefectura Iași

Începând de astăzi, preşedinţii, locţiitorii şi reprezentanţii partidelor politice ale secţiilor de vot, amenajate cu prilejul alegerilor parlamentare din 9 decembrie, îşi pot ridica banii pentru funcţia ocupată pe durata scrutinului. Numărul acestora este de aproximativ 6.300 de persoane.

 

Astăzi, 12 decembrie, între orele 10.00-12.30 şi 13.00-17.00 îşi pot luat banii membrii secţiilor de vot de pe raza municipiului, cu numărul cuprins între 1 şi 80, precum şi cei din comunele a căror iniţială se află între literele „A“ şi „D“. Mâine, 13 decembrie, în acelaşi interval orar, vor putea veni cei de la secţiile a căror număr se află în intervalul 81-150, precum şi cei din comunele a căror iniţială se află între „E“ şi „P“, iar vineri, 14 decembrie, se pot prezenta şi restul. Cei din municipiu îşi pot ridica banii de la Camera 9, din cadrul Prefecturii, iar cei din judeţ vor desemna câte un reprezentat pentru fiecare primărie, care va trebui să se adreseze personalului de la Camera 16 pentru a încasa banii tuturor secţiilor de vot de pe raza comunei respective. Aşa că, membrii acestor secţii se vor adresa primăriei de care aparţin.

  

Fiecare preşedinte sau locţiitor va primi câte 85 de lei brut pentru fiecare din cele cinci zile în care a muncit, plus 10 lei net diurnă pentru ziua alegerilor. Reprezentanţii vor fi plătiţi doar pentru trei zile, la care se adaugă diurna.

În total se vor achita circa 2,4 milioane de lei brut.

sursa Flacara Iasului

 

Related posts

#alegeriRMoldova: Maia Sandu l-a învins în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale pe Igor Dodon

Redacția

COMUNICAT DE PRESĂ: Senatorul Florin Constantinescu a adresat Guvernului României două întrebări şi o interpelare

Redacția

Surse: Pantazi anunță că nu mai candidează, iar „urmașul” este o femeie!

Marius Parteni
Încarcă...