NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Media de stat a făcut publice noi imagini cu jucătoarea de tenis Peng Shuai la un eveniment sportiv

Jucătoarea de tenis Peng Shuai, devenită motiv de îngrijorare la nivel internaţională în ultima perioadă, a participat duminică la un turneu de tenis la Beijing, conform fotografiilor oficiale publicate de turneul organizat de China Open, transmite Reuters.

Peng poate fi văzută printre invitaţii de la Fila Kids Junior Tennis Challenger, îmbrăcată într-o jachetă albastru închis şi pantaloni albi, conform fotografiilor publicate pe contul de WeChat al evenimentului sportiv.

Fosta numărul 1 mondial la dublu nu a mai fost văzută sau auzită în spaţiul public din 2 noiembrie, când a postat pe reţelele sociale din China un mesaj în care denunţa faptul că fostul vicepremier Zhang Gaoli a constrâns-o să întreţină relaţii sexuale. Mesajul ei a fost şters rapid şi subiectul blocat pentru discuţii, iar guvernul chinez şi Zhang nu au comentat acuzaţia.

Subiectul legat de siguranţa jucătoarei de tenis şi locul în care se află aceasta au căpătat amploare la nivel mondial pe măsură ce China se pregăteşte să găzduiască Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing în februarie, pe fondul apelurilor la boicotarea evenimentului din partea organizaţiilor de apărare a drepturi omului şi a unor politicieni.

  

Hu Xijin, redactorul-şef al ziarului Global Times,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Noi antrenori la CSM Paşcani! Ce jucători au plecat din echipă

Ema Roman

Semnal clar dat de primarul Pintilie, în legătură cu lipsa de la muncă a directorului CSM Pașcani

Răzvan Grecu

CTP, despre finala de la US Open dintre Emma Răducanu și Leylah Fernandez: O minune din basmele copilăriei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site