RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Marius Pintilie, noul președinte al PNL Pașcani! Prima decizie: se strâng semnături împotriva premierului Victor Ponta!

Săptămâna și președintele la PNL Pașcani. Ieri într-o ședință a Biroului Permanent, deputatul Grigore Crăciunescu a anunțat că în conformitate cu hotărârea Biroului Județean al partidului, interimatul la conducerea organizației locale va fi asigurat de copreședinții Marius Pintilie și Cătălin Rusu.

 

Decizia este luată după ce, nu cu mult timp în urmă, Neculai Enea fusese numit de același for ca președinte interimar în locul lui Petrică Dascălu ce se autosuspendase pentru o perioadă din motive personale.

  

Imediat după numirea sa în funcție, Pintilie a luat decizia ca și filiala locală să se implice în strângerea de semnături împotriva premierului Victor Ponta. O altă hotărâre a fost aceea de a numi oameni de încredere în funcțiile organizatorice ale partidului.

Astfel, în locul secretarului trezorier Arthur Grecu, Pintilie a numit-o pe Raluca Apostol ca secretar și pe Alexandru Dandu ca trezorier, decizii ce, conform statului, aparțin președintelui. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pensiile și alocațiile vor fi plătite mai devreme în luna august

Redacția

Raport devastator despre un posibil cutremur major în Capitală: O treime din numărul spitalelor ar putea colapsa, nu există rezerve de sânge, forțele de intervenție sunt insuficiente . Nu se realizează consolidarea nici măcar pentru infrastructura critică

Redacția

Șoferii vor putea fi anunțaţi pe e-mail când le expiră rovinietele

Redacția
Încarcă...