RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Marcel Ciolacu, despre cazul fostului general SRI Coldea: Afectează credibilitatea statului român

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, este de părere că ar trebui să se facă lumină la Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) în cazul celor doi foşti generali SRI Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă. 

Marcel Ciolacu

Ciolacu a afirmat că mandatele pentru unele funcții ar trebui să fie limitate FOTO Facebook (Arhivă)

Cazul Coldea este un precedent în acest moment creat. Are de suferit în primul rând instituția din care a făcut parte, şi statul român şi credibilitatea statului român. 

  

În momentul în care românul se uita la televizor şi vede că oameni care au gestionat informaţii şi au creat o încrengătură pentru a scoate bani şi a face acte de corupție în momentul ăla încrederea în statul român normal că scade. De aceea am zis că este o discuție serioasă pe care trebuie să o avem instituțional. Avem o legislație depășita pe care nimeni nu şi-a asumat-o. Se pot lua măsuri imediate instituționale pentru că se semnează nişte acorduri şi contracte de muncă, presupun sau se va intra în comisiile de monitorizare“, a declarat prim-ministrul. 

În plus,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Iohannis, mesaj la Bookfest Chişinău: Subliniem astfel importanţa cărţii şi a limbii române în patrimoniul nostru cultural comun

Redacția

Analiză: Ce urmează pentru Afganistan odată cu întoarcerea talibanilor / Cum se explică dezastrul armatei afgane?

Redacția

Unul din cinci ruși mobilizați ar fi murit până să ajungă pe front / Care au fost cele mai frecvente cauze

Redacția
Încarcă...