NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Managerul Spitalului Victor Babeș, mesaj pentru cei care refuză să se vaccineze din cauza “efectelor adverse”: Suntem pe val, spitalul se umple cu pacienți nevaccinați. Ce e mai advers decât moartea prin sufocare din COVID?

Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale Victor Babeș din București a reînceput să se umple cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbidități, dar și cu pacienți vârstnici cu forme severe și critice de COVID-19, afirmă managerul unității sanitare, medicul Simin Aysel Florescu. “Suntem pe val… pe valul 4”, povestește Simin Florescu discuția cu medicul șef de gardă de astăzi. Medicul are și un mesaj pentru cei care pentru cei care nu vor să se vaccineze din cauza “efectelor adverse”: “Ce e mai advers decât moartea prin sufocare din COVID?”

Simin Aysel Florescu povestește, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că spitalul pe care îl conduce se umple din nou cu pacienți COVID de toate vârstele, toți nevaccinați și toți infectați cu tulpina indiană Delta, și are și un mesaj pentru românii care refuză să se vaccineze:

” ‘Suntem pe val’, îmi spune medicul sef de garda de azi, Elena N. … ‘pe valul 4’, adaugă ea, râzând nervos……

Pe bune, iar se umple spitalul. Cu cine? Cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbiditati, dar și mai vârstnici, cu forme severe și critice de COVID; ce au aceștia în comun?

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Focșănean săltat de polițiști în timp ce împărțea reviste cu informații false despre vaccinarea Covid

Redacția

Suspendare contracte de muncă sau șomaj tehnic?

Redacția

O nouă zi liberă pentru angajați ar putea fi cuprinsă în Codul Muncii

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site