NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

S-a reluat licitaţia pentru studiul de fezabilitate la drumul de mare viteză Suceava – Baia Mare

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că s-a reluat licitaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate aferent construcţiei drumului de mare viteză Baia Mare – Suceava. Valoarea estimată a procedurii este de 53.508.132,47 lei fără TVA, iar ofertele pot fi depuse până în 6 februarie.

CNAIR arată, într-un comunicat de presă, că a ridicat, miercuri, suspendarea procedurii „Elaborare Studiu de Fezabilitate Drum de mare viteză Baia Mare – Suceava: Lot 1 Baia Mare – Bistriţa, Lot 2 Bistriţa – Vatra Dornei şi Lot 3 Vatra Dornei – Suceava” publicând răspunsul consolidat la clarificările adresate de către operatorii economici până la termenul limită menţionat în cadrul documentaţiei de atribuire.

Odată cu ridicarea suspendării procedurii, a fost stabilit noul termen limită de depunere al ofertelor până la 6 februarie.

Valoarea estimată a procedurii este de 53.508.132,47 lei fără TVA, din care 19.415.185,95 lei fără TVA pentru Lotul 1, 16.497.789,72 lei fără TVA pentru Lotul 2 şi 17.595.156,80 lei fără TVA pentru Lotul 3.

Durata fiecărui contract este de 18 luni, din care 14 luni pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi 4 luni pentru asistenţa tehnică necesară elaborării documentaţiilor pentru lansarea licitaţiilor de lucrări.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

R.A.G.C.L. continuă investițiile: închidere inel termic în cartierul Micro

Răzvan Grecu

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din zona Gării, Pașcani

Redacția

RAGCL vrea să scadă prețul de facturare către populație. Decizia este în curtea Primăriei și a Consiliului Local

Marius Parteni
Încarcă...