NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

,,Mai sigur în vacanţă”, activitate preventivă a polițiștilor la centrul de plasament “Mihail Sadoveanu”, Pașcani

Vineri, 13 iulie, în cadrul campaniei,,Mai sigur în vacanţă”, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Iaşi împreună cu lucrători din cadrul Centrului de Evaluare, Prevenire şi Consiliere Antidrog Iaşi au organizat şi desfăşurat o activitate educativ-preventivă la Centrul de Servicii Sociale ,,Mihail Sadoveanu” Paşcani, având ca beneficiari 60 de persoane instituţionalizate (cu vârstele cuprinse între 12-18 ani) şi 6 angajaţi ai unităţii.

 

  


Tematica abordată în cadrul activităţii a vizat siguranţa personală, pentru a nu deveni victime ale infractorilor (plecarea din centru doar cu acordul personalului, evitarea persoanelor care manifestă un comportament agresiv sau neînsoţirea persoanelor necunoscute).

  Totodată au fost prezentate şi efectele nocive ale drogurilor asupra organismului.
Referindu-se la perioada vacanţei de vară, poliţiştii de la Prevenire au făcut câteva recomandări privind comportamentul pe care trebuie să îl aibă minorii în spaţiile publice, zonele de agrement, tabere şi excursii, astfel încât aceştia să nu fie implicaţi în evenimente neplăcute. De asemenea, minorii au fost îndrumaţi să apeleze la ajutorul personalului unităţii atunci când situaţia o impune. 

 

Advertisements

Related posts

(UPDATE) Trafic blocat la ieșirea din Pașcani spre Gâștești după un accident rutier. Una dintre victime a suferit un traumatism grav și a fost trimisă la Iași (FOTO – VIDEO)

Redacția

Permis auto 2021: Anul acesta, carnetul de șofer se obține în condiții noi

Redacția

Amenzi pentru firmele care nu au pază

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site