NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

„Măcel” în sediul PDL: Preda l-a lovit pe Iordăchioaia. Ioniță demisionează, dacă nu mai e dorit

Ședință cu scandal ieri seară la sediul PDL Pașcani. Membrii Biroului Politic Local s-au întrunit pentru a stabili cum se va face deplasarea la mitingul anti-USL de la București de joi, 5 iulie, dar au sfârșit prin a-și împărți pumni și vorbe grele. 

Protagoniștii incidentului au fost Petrică Preda și fostul consilier local Cristi Iordăchioaia. Discuțiile au pornit pe fondul analizei modului cum s-au implicat în campania pentru alegerile locale membrii partidului la nivel local. Preda i-a reproșat lui Iordăchioaia că a fost invizibil în campanie, în timp ce fostul consilier a replicat că alta a fost linia partidului în alegeri.

În timpul disputei, Petrică Preda l-a lovit pe fostul consilier local, gest care a intrigat întreaga asistență. Văzând tensiunea, Ioan Ioniță, liderul local al partidului, a solicitat Biroului Politic convocarea unei alte ședințe pentru data de 4 iulie. La aceasta sunt așteptați să participe din partea organizației județene Petrică Movilă și Liviu Bulgaru.

  

Ioniță a anunțat că își va depune demisia din funcție în fața biroului, iar dacă aceasta va fi aprobată, renunță la mandatul de președinte.

Advertisements

Surse din cadrul partidului ne-au informat că se va lua în discuție inclusiv incidentul ce i-a avut protagoniști pe Preda și Iordăchioaia. Mulți membri susțin că se impune retragerea sprijinului politic față de cel care a folosit forța.

Advertisements

Ioan Ioniță nu a putut fi contactat pentru a comenta incidentul, în timp ce Preda și Iordăchioaia nu au dorit să îl comenteze.

CItește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

USR Pașcani are un nou președinte, de la începutul acestei luni

Marius Parteni

Măsuri de protecție sanitară impuse de Biroul Electoral al Circumscripției Municipale Pașcani (DOC)

Răzvan Grecu

Un pășcănean printre cei 2700 de colonei făcuți de generalul Oprea

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site