RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ludovic Orban, mesaj pentru proprietarii de terase: Mai întâi amendă, apoi riscă să le fie suspendată autorizația

Premierul Ludovic Orban s-a arătat îngrijorat de numărul tot mai mare de cazuri de coronavirus și a spus că există pericolul ca unele terase să rămână fără autorizații de funcționare dacă nu vor respecta măsurile impuse de autorități.

Orban a spus că evoluția epidemiei de coronavirus la noi în țară a determinat amânarea altor măsuri de relaxare ce ar fi trebuit să intre în vigoare de la 1 iulie.

”Este o cifră care ne face să rămânem în gardă, să rămânem concentrați și mobilizați pentru aplicarea măsurilor pe care le-am adoptat. Evoluția numărului de cazuri ne-a determinat să amânăm alte măsuri de relaxare”, a spus Ludovic Orban, marți, în timpul vizitei sale la ALRO Slatina.

Premierul a cerut responsabilitate din partea proprietariilor de terase în aplicarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

  

”Dacă patronul unei terase nu asigură respectarea regulilor o să fie amendat o dată, de două ori, apoi riscă să li se suspende autorizația de funcționare. Am spus clar. Adoptăm măsuri de relaxare cu anumite reguli care trebuie respectate”, a spus premierul, care a subliniat că pentru acest lucru va fi nevoie de un act normativ.

OBSERVATOR

Related posts

IBM anunță un progres major! Revoluția digitală atinge un nou nivel

Redacția

​Preţurile grâului au crescut joi pentru a treia zi consecutiv, în condiţiile agravării conflictului dintre Rusia şi Ucraina

Redacția

Directorul general TAROM: Probabil că în maximum 2 săptămâni vom închide restructurarea de personal, acea himeră în care nimeni nu mai credea / Compania şi-a închis agenţiile interne și externe, cu excepţia celor din Bruxelles şi Chişinău

Redacția
Încarcă...