RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ludovic Orban, despre decizia PNL de a candida pe liste proprii în alegeri: „Au ajuns atât de nefrecventabili încât nici măcar tovarășii lor de drum de la PSD nu riscă să se compromită făcând alianță cu ei”

Fostul lider PNL Ludovic Orban, actual șef al Forța Dreptei, spune despre decizia liberalilor de a candidat în alegeri pe liste proprii că este o decizie „ridicolă”:

„Umflarea în pene a conducerii peneliste cu decizia de a candida pe liste proprii este ridicolă. Cum altcumva sa candideze în condițiile în care au ajuns atăt de nefrecventabili încât nici măcar tovarășii lor de drum de la PSD nu riscă să se compromită făcând alianță cu ei?”, a scris vineri Ludovic Orban pe Facebook.

Reamintim că PNL a decis vineri prin vot unanim să meargă separat de PSD la toate cele patru rânduri de alegeri din 2024, când vor ave

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

O italiancă primește premiul Young America Award pentru studiul limbii române / Premiul se acordă anual la 1.000 de studenți italieni / A fost premiată pentru lucrarea „Miron Kiropol, poet. Între franceză și română”

Redacția

Proiect de lege care ridică vârsta consimţământului sexual şi incriminează distinct infracţiunea de viol asupra unui minor

Redacția

Riscul de diabet de tip 2 crește dacă dormi foarte puțin

Redacția
Încarcă...