RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ludovic Orban dă peste nas echipei Cîţu: Asta cu pâra pe la alte guverne nu e normal

„Sunt convins că toate guvernele partenerilor noştri din UE şi NATO sunt informate şi sunt informate pe canalele dispomatice, prin intermediul misiunilor diplomatice. Nu cunosc conţinutul unor astfel de comunicări, dar din punctul meu de vedere trebuie să ne comportăm astfel încât să nu rupem punţile, să nu rupem canalele de dialog şi negociere pentru că  repet, din punct de vedere politic nu există o altă coaliţie care să poată asigura o bună guvernare pentru România, decât coaliţia formată din PNL, USR PLUS, UDMR şi grupul minorităţilor”, a declarat Ludovic Orban, duminică la Sibiu.

Ludovic Orban i-a criticat, totodată, pe cei care nu îşi vorbesc de bine ţara. „Asta cu pâra pe la alte guverne nu e normal. De regulă, oficialii şi reprezentanţii fiecărei ţări, vorbesc bine despre ţara lor. În ceea ce mă priveşte pe mine în toate relaţiile pe care le-am avut, oficiale sau neoficiale, cu parteneri străini, eu mi-am vorbit întotdeuna de bine ţara, toate instituţiile reprezentative pentru România şi aşa este firesc pentru orice om politic sau orice om care  deţine funcţii în statul român, să vorbească de bine ţara, să apere interesele ţării”, a mai spus liderul PNL.

Deputatul Alexandru Muraru şi reprezentantul special al Guvernului pentru Promovarea Politicilor Memoriei,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Președintele Cehiei s-a răzgândit de Crăciun: Este în favoarea vaccinării obligatorii împotriva Covid-19

Redacția

Ligia Deca, numită ministru al Educației. Decretul, semnat de Iohannis

Redacția

UPDATE Cîţu, despre şefia Camerei Deputaţilor după ce Ludovic Orban va demisiona: Acum rămâne la PNL / Ce spune despre Orban

Redacția
Încarcă...