RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările de modernizare a drumului spre Brătești au fost reluate pe celălalt fir

Cea mai importantă rută de acces către satul Brăteşti a intrat în etapa finală a lucrărilor. Procesul de modernizare a acestuia este în plină desfăşurare. Pentru că vremea a fost prilenică, muncitorii au început deja asflatarea pe cel de-al doilea tronson, şi preconizează că vor finaliza lucrarea în maxim trei săptămâni.

 

 

  

Conform celor spuse de către primarul Costel Hugeanu, după turnarea betonului rutier, vor mai fi betonate șanțurile și podețele, precum și căile de acces către proprietățile oamenilor.

“S-au început lucrările la drumul DC 108 care face legătura între DJ208 şi DJ208 L, pe o lungime de 4,75 km care traversează satul Brăteşti. Investiţia este de aproximativ 1 milion de euro, în sat vor fi rigole betonate cu acces la proprietăţi, în lăţime de cinci metri. Drumul a fost început în urmă cu aproximativ o lună, iar acum l-am închis timp de trei săptămâni. S-au început lucrările la turnarea firului doi, pe o lungime de 1500 metri”, a declarat Costel Hugeanu, primarul

Amintim faptul că investiţia este finanţată de Ministerul Dezvoltării şi are ca termen de finalizare 24 de luni. Cu toate acestea, edilul local preconizează că lucrările vor fi încheiate mult mai devreme. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Prefectul va ține audiențe la Pașcani și pe 4 aprilie

Redacția

A început vânătoarea de șobolani în Pașcani și suburbii. 100 de kg de raticid pentru a scăpa de ei până la toamnă

Oana Cordoneanu

Firma angajată de primarul Dumitru Pantazi, în locul specialiștilor de la achiziții publice din Primărie, a dat cu oiștea în gardul Palatului Cantacuzino! Două proceduri de licitații anulate pentru nereguli grave!

Răzvan Grecu
Încarcă...