RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieTârgu Frumos

Lucrări de reabilitare și modernizare a fântânilor arteziene din Târgu Frumos

Investițiile și modernizările continuă la Târgu Frumos. Primarul orașului, Ionel Vatamanu a anunțat că au început lucrările de reabilitare și modernizare a fântânilor arteziene.

Fântânile arteziene sunt un simbol al urbanismului și civilizației, oferind zonei în care sunt amplasate un aspect estetic și relaxant. Vara, mai ales pe timp de caniculă, sunt punctul de atracție pentru oricine .

”Lucrările de reabilitare și modernizare totală a fântânilor arteziene din centrul oraşului au demarat de la începutul acestei săptămâni.Aceste lucrări constau în: schimbarea pompelor, desfacerea tencuielilor existente, refacerea hidroizolației, vopsirea interioară cu vopsea cauciucată, montarea de tablouri de automatizare și control, montarea de becuri LED care își schimbă culoarea automat cât şi schimbarea distribuitoarelor de apă. Acest proiect este un obiectiv de pe lista de investiţii a anului 2023 cu o valoare de aproximativ 1 milion de lei, finanţat integral de la bugetul local al Oraşului Târgu Frumos”, este anunțul făcut de primarul orașului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu.

Related posts

ALDE nu primește un sediu la Pașcani, din cauza unor datorii înregistrate de Partidul Conservator

Marius Parteni

Trei consilieri PSD au semnat hotărârile aprobate în ședința din februarie pe care prefectul le declarase ilegale

Marius Parteni

Dumitru Pantazi a recunoscut că a greșit când a afirmat că Primăria emite facturi și este plătitoare de TVA

Răzvan Grecu
Încarcă...