NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Locurile de munca vacante la Pascani sunt in scadere

La Agentia Locala pentru Ocuparea Fortei de Munca Pascani exista un numar de 60 posturi, în scadere fata de luna trecuta. Potrivit celor de la Agentie, la ora actuala, angajatorii ofera posturi in meseriile de confectioner, mecanic auto, tinichigiu auto, soferi, contabil, economist, jurist, tamplar, operator bandzic, sortator cherestea, agent paza, etc.

Printre agentii economici care angajeaza se numara: Comoni Import export – 5 confectionere, Cris Nich Trend – 6 confectionere, 5 muncitori necalificati, Trusto Bil 3 mecanici auto si 2 tinichigii auto, Eurotex Impex – 15 confectionere, Ovimixt – 4 soferi taxi, Adems – un contabil, un economist, un jurist, 3 soferi, Trans Boom Serg (Lespezi) – un manipulant cherestea, un tâmplar, un operator bandzic, 3 sortatori cherestea, Dizain – 2 tâmplari, un finisor lacuitor, Eurotex Impex – 2 muncitori necalificati si Real Protection Guard – 3 agenti de paza.
Interesant este faptul ca multi dintre angajatori refuza practic sa posteze anunturile de angajare la Agentia Locala pentru Ocuparea Fortei de Munca Pascani si o fac prin lipire de afise la societatile comerciale. Desi s-a incercat sa se discute cu purtatorul de cuvant de la AJOFM Iasi pentru un punct de vedere, celor de la agentia locala fiindu-le interzise discutiile cu presa, de cateva luni de zile, acesta este de negasit. Agentia locala nu pare sa prezinte vreun interes pentru cea judeteana, desi se afla pe locul doi in judet.

Advertisements

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Robert Cogeanu, pacientul de 300 de kilograme, a murit

Redacția

Pășcănean surprins în timp ce tăia o găină în fața blocului

Răzvan Grecu

Medicii de familie vor verifica online calitatea de asigurat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site