RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Weekend plin la Compartimentul de Primire Urgențe

Peste 60 de pășcăneni au ajuns în Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani în weekendul care a trecut, 8 dintre cazuri fiind traumatisme.

Printre aceste cazuri s-a numărat sâmbătă, 1 septembrie, cel al unui tânăr de 28 de ani din Pașcani care prezenta o fractură de mandibulă și a fost trimis la Clinica Buco-maxilo-facială din Iași pentru intervenție chirurgicală. O femeie de 72 de ani din Mircești, cât și un bărbat de 71 de ani din Buda au fost aduși la Compartimentul de Primire Urgență după ce au căzut din căruță și prezentau fractură de mandibulă.

Duminică 2 septembrie a fost adus cu ambulanța un copil de 7 ani care prezenta fractură de humerus și 3 persoane policontuzionate prin agresiune. Acestea s-au bătut cu tacurile de la biliard într-un bar din localitatea Hărmănești. Unul dintre ei în vârstă de 23 de ani prezenta multiple excoriații și hematoame și a fost internat la Secția de Chirurgie, al doilea în vârstă de 21 de ani prezenta traumatism cranio-cerebral și numeroase plăgi. A fost trimis la Iași la Spitalul de Neurochirurgie, iar al treilea de 34 de ani prezenta un hematom pe față, traumatism toracic și numeroase excoriații. Din primele cercetări ale polițiștilor se pare că bătaia a survenit pe fondul consumului de alcool. Când cele trei victime vor fi externate și vor putea da declarație la poliție se va stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile și se vor lua măsurile legale.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Recomandările ISU în perioada Sărbătorilor Pascale

Redacția

Pășcănenii avertizați să ia măsuri pentru securizarea fântânilor și puțurilor

Irina Gherasim

Bilanț ISU Pașcani 2012: a crescut numărul incendiilor

Oana Cordoneanu
Încarcă...