RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Localitățile aflate sub carantină rămân cu restricții de deplasare, după 15 mai

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că restricțiile nu vor fi ridicate, după 15 mai, în localitățile carantinate, cum este Suceava.

Klaus Iohannis a anunțat luni, într-o declarație de presă la Palatul Cotorceni, că nu va prelungi starea de urgență după data de 14 mai, urmând ca din 15 mai în România să fie instituită starea de alertă.

„Măsurile de relaxare de mișcare mai liberă, atenție, nu se aplică în localitățile care sunt în carantină! Deci, acolo unde localitatea este declarată în carantină, această relaxare nu va avea loc decât atunci când ni se spune de la experți că pericolul este diminuat”a spus Klaus Iohannis.

”Deplasările, în esență, vor fi restricționate pentru a pleca din localitate. Însă și aici sunt câteva excepții. Este voie să se plece din localitate, de exemplu, în interes de serviciu, pentru probleme medicale. Este posibil să se iasă, de exemplu, pentru sport individual, pentru mers cu bicicleta în afara localității sau altele. Deci, sporturile individuale vor fi permise – atenție, individuale”, a mai precizat președintele.

  

OBSERVATOR

Related posts

Memorandum aprobat de Guvernul României pentru consolidarea interconectării cu R. Moldova pe reţeaua de gaze şi de energie electrică

Redacția

DOCUMENT Ordonanța Militară 4: Amenzi uriașe, de 20.000 lei, pentru nerespectarea ordonanțelor militare/ Avertisment pentru șefii spitalelor: Pacienții nu pot fi refuzați la internare pe motiv că nu sunt confirmați pozitiv

Redacția

Pink a lansat „Trustfall”, al nouălea album din cariera sa

Redacția
Încarcă...