NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Sprijin pentru digitalizarea învățământului. Primăria Tătăruși cumpără peste 500 de tablete pentru elevi și cadre didactice!

Demers important pentru viitorul copiilor din comuna Tătăruși! Reprezentanții administrației locale vor cumpăra tablete pentru elevi și cadrele didactice.

Vor fi achiziționate peste 500 de tablete, ce vor fi puse la dispoziția comunității locale. Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși, a propus Consiliului Local acest proiect de hotărâre, votat în ședința de săptămâna trecută. Elevii și cadrele didactice vor primi acest sprijin ca urmare a măsurilor de digitalizare a învățământului.

„Am propus achiziția acestor tablete pentru digitalizarea învățământului. Noi ne-am dorit de foarte mult timp să oferim elevilor și cadrelor didactice aceste oportunități de a fi conectați în permanență. Procedura de achiziție este demarată. Intenționăm să achiziționăm tablete performante”, ne-a declarat Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși.

Costul final al acestui proiect va fi dat de licitația demarată. Primăria și Consiliul Local vor oferi și un abonament la internet, pentru fiecare dintre beneficiari, pentru o perioadă de doi ani de zile.   

  

Advertisements

Related posts

Părintele Ilie Astanei din Heci a trecut la cele veșnice

Oana Cordoneanu

Incendiu cu importante pagube materiale la o locuință din Rediu

Redacția

Festivalul Pălăriilor și Hora Satului la Ruginoasa (VIDEO)

Redacția
Încarcă...